CTP, revoltat de manipularile lui Raed Arafat, spune lucrurilor pe nume: „Este un pesedist de fibra si un specialist in cacealmale”

politica

Cristian Tudor Popescu afirma despre Raed Srafat ca „este un pesedist de fibra si un specialist in cacealmale”, revoltat de mdul in care seful DSU a comentat imaginile inregistrate in noaptea tragediei de la Colectiv.

„Exista o alta persoana de la partidul-cacealma: dl. Raed Arafat, care m-a convins acum ca este un pesedist de fibra, pentru ca este si dansul un specialist in cacealmale. Ce-a spus dl Arafat, in campania electorala, cand cu filmul groaznic de la Colectiv? Dupa ce se termina agitatia asta cu campania, va veni cu lamuriri exhaustive, o sa ne explice cum stau lucrurile, ideea fiind ca – si spunand dl Arafat: E campanie, nu doresc sa influentez. Ce treaba avea cu influentatul? E secretar de stat, executiv, ce treaba avea el cu campania electorala? E membru PSD dl. Arafat? Era implicat in campania prezidentiala? Ce treaba avea sa dea socoteala in legatura cu chestiuni executive din departamentul sau?

S-au terminat alegerile. Si ce-a facut dl. Arafat? Dl. Arafat a fost la Europa FM si iata ce a spus: Relevanta filmului este aproape zero. O situatie care s-a creat artificial si un subiect in timpul campaniei electorale. Undeva a fost tinut acest film, acum e momentul sa-l scot, si-au spus.

A explicat si de ce a refuzat sa dea atunci explicatii intr-o conferinta de presa: Toti au iesit sa ceara capul lui Arafat, a devenit subiect de ping-pong in campania electorala. Dl. Ciolos, dna Clotilde Armand – nici macar sa astepte sa vada despre ce e vorba – au judecat emotional.

Deci, nu-l preocupa sa nu influenteze el campania, il preocupa sa nu aiba el probleme, daca iesea sa spuna ceea ce n-avea de spus!

Cu totii asteptam lamuriri tehnice, executive, intr-o conferinta de presa, raspunzand intrebarilor dvs.

Deci dl. Arafat a avut nevoie de o luna si ceva ca sa ne spuna ca relevanta filmului este aproape zero. Pai, asta nu putea sa o spuna si in campanie?

Nu, nu putea, pentru ca-i era teama de ce ce-ar putea sa nasca asa ceva! Ne-a dat flit in ochi cu aceasta declaratie.

Eu m-am incaierat cu Traian Basescu pentru Raed Arafat, atunci, in 2012. L-am aparat in diverse situatii dupa aceea, l-am dat si de exemplu pe Raed Arafat. In momentul de fata, eu nu-i mai acord acestei persoane niciun fel de credit moral. O sa comentez in continuare ce face, in mod rece, obiectiv, dar pentru mine, dl. Raed Arafat nu mai are niciun credit moral dupa aceasta declaratie facuta in legatura cu filmul din fata clublui Colectiv.

Si a mai facut o declaratie dl. Arafat, acum, de sta pisoiul in mustati: moare oaia! Deci, a spus despre accidentul de la Midia, esuarea acelei nave cu 14.000 de oi, ca n-a existat si nu exista un accident similar. E unic pe plan mondial! Va sa zica, in istoria navigatiei din ultimele trei secole niciodata nu s-a scufundat sau nu a esuat un vas incarcat cu animale. Niciodata! Asta ne spune acum dl. Arafat. Si din cauza asta, au salvat numai 250 de oi din 14.000. Nu pentru ca n-au intervenit autoritatile. Nu! E caz unic, ne spune acest firoscos domn Arafat.

Cate oi au fost salvate? 250? Pai ele au fost salvate ca sa fie decapitate si jupuite intr-un abator, pentru a fi devorate dupa aceea de semenii nostri. Pentru asta au fost salvate! Nu stiu ce-i mai bine pentru ele, pentru cele care au murit inecate sau cele care vor trai acum intr-un tarc metalic de un metru patrat pana cand vor fi casapite la abator.

Comportamentul dlui Arafat, nu numai de acum, ci de cand cu Colectivul, de-atunci, de cand declara ca infectii nosocomiale sunt si in Occident, in vreme ce mureau oameni din cauza bacteriilor de la noi din spitale, si impreuna cu Banicioiu spunea ca nu-i nicio problema, totu-i sub control, totul e in regula, atitudine pe care a pastrat-o si acum. Deci, eu nu-i mai acord credit moral. In rest, sa fie fondatorul a ce doreste dansul! Nu ma intereseaza”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Mai mult despre: ,

Comentarii: