CTP s-a suparat pe Dacian Ciolos: „Nu e in regula ce face. A intrat in politica prin aceste declaratii”

politica

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il acuza pe Dacian Ciolos ca s-a apucat sa faca politica pentru ca a afirmat ca nu doreste sa faca conduca un guvern din care face parte si PSD.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus ca Dacian Ciolos greseste atunci cand spune ca platforma sa nu este pentru toata lumea. Premierul a declarat astazi ca nu vrea sa conduca, dupa alegeri, un guvern de mare uniune PNL-PSD sau un guvern din care sa faca parte si PSD.

„Dl. Ciolos greseste, clar, in acesta situatie. Nu vad ce-i da dreptul sa respinga un vot popular care ar conduce la un guvern de uniune nationala intre partidul, sa-i spunem, de stanga – PSD, partidul de dreapta – PNL si cine-o mai fi pe-acolo. Asta e o solutie politica ca oricare alta. Mai mult, dansul spune ca nu va face parte din niciun guvern in care se afla PSD. Pai cum era ce spunea dl. Ciolos pana acum? Spunea ca nu intra in politica. Pai a intrat in politica prin aceste declaratii”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24, adaugand ca pot exista oameni in PSD care sa accepte platforma propusa de Dacian Ciolos.

„Cum poti sa excluzi PSD atunci cand spui ca nu faci politica? Rezulta ca singura formula pe care o accepti este PNL plus USR. Atunci mai bine intra cu carnet. Nu e in regula ce face dl. Ciolos. Dansul s-a aratat dispus sa-si ofere competentele pentru dupa alegeri, daca exista o majoritate, care sa-i accepte platforma. Acum incepe sa spuna ca nu orice fel de majoritate”, a adaugat jurnalistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: