CTP scoate la iveala cat de superficiala si de supusa este Viorica Dancila, premierul Romaniei

news

Cristian Tudor Popescu a intervenit in scandalul momentului! Jurnalistul a comentat la Digi24 reactiile politicienilor la scandalul DNA-Antena3-RTV si a analizat si intervenitiile primului-ministru.

„Dna Dancila, premierul Romaniei, solicita intoarcerea ministrului Justitiei de urgenta din Japonia. Ce crede ca poate sa faca ministrul Justitiei? Sa o demita pe dna Kovesi pe baza inregistrarilor exhibate de un inculpat care-si asteapta acum termenul de judecata? Neexpertizate inca, aceste inregistrari, de catre Inspectia Judiciara”, s spus CTP.

Acesta atrage atentia, ca Dancila este gata sa aiba incredere in nevinovatia lui Valcov, deja condamnat, dar nu si in cea a unui procurori.

„Doamna aceasta care reclama urgenta prezentei ministrului Justitiei in tara, acum, este cea care spunea ca nu-si abandoneaza tovarasii de echipa si ca dl Valcov va fi sprijinit pana la decizia definitiva.

Dl Valcov are in momentul asta o decizie de opt ani de puscarie. Iata modul de gandire al dnei Dancila si al PSD: dl Valcov are o decizie de inchisoare cu executare din partea unei instante, in vreme ce dna Kovesi nu are nimic, nu s-a pronuntat Inspectia Judiciara, CSM, nici ministrul Justitiei. Avem niste vorbe pe televizoare aruncate de niste inculpati si urmariti general din Serbia – dl Ghita care a venit sa dea o mana de ajutor cu niste insulte fabuloase.

Asta e modul de a judeca al doamnei Dancila si PSD: Dl Valcov poate fi mentinut cu o decizie a instantei, in timp ce dna Kovesi trebuie demisa”, incheie CTP.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,


loading...

Comentarii: