CTP, scurt si cuprinzator: „La conducerea PSD erau prosti si ticalosi. Acum se elimina prostii si raman ticalosii”

analize

Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri, cu ironie declaratiile lui Claudiu Manda confrom caruia PSD nu va mai sustine „prosti” in functiile publice.

„La conducerea PSD erau prosti si ticalosi. Acum se elimina prostii si raman ticalosii, asta este programul.

PSD este un partid nereformat. Cine sa il reformeze, Tudose? Asta, care anunta ca ii spanzura pe secui, langa steagul lor, ca ia numai bani cash, ca nu lucreaza cu bancile. Domnul Tudose este un nationalist ceausist ranced, venit din anii ’80, ce sa reformeze? Asa sunt toti de acolo.

Nu mai am nicio speranta, iluzie, in legatura cu PSD. Am avut-o in anii ’90, nu am fost niciodata un om de dreapta. Mai speram atunci, poate ca se transforma. Am sprerat cu Nastase, apoi am vazut. Nu mai am nicio speranta, s-a decapat, a ajuns la mediul radioactiv. Este o adunatura de ceausisti mai batrani sau mai tineri. Ca sunt prosti sau ticalosi, asta sa hotarasca domnul Mandea”, a declarat CTP la Digi24.

Europarlamentarul Claudiu Manda a cerut, joi, ca PSD sa „nu mai sustina prosti” in functiile publice.

”Daca tot zicea Marcel Ciolacu ca sunt radical, hai sa zicem ceva lucruri si despre Congresul PSD. Unul dintre ele ar fi ca nu vom mai sustine prosti in functii publice. Ne faceau de ras. De multe ori, munca noastra ne-o arunca la cos capacitatea de a vorbi a unora sau a altora pe care… din pacate… am sprijinit-o. Sa ne asumam impreuna greselile, dar sa nu le mai facem”, a spus Claudiu Manda in prezenta lui Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: