CTP se distreaza pe seama lui Dancila: „S-a acoperit de ridicol, nu are niciun pic de demnitate”

analize

Cristian Tudor Popescu a comentat amuzat ultima tentativa a Vioricai Dancila de a organiza o dezbatere cu Klaus Iohannis.

„Sa zicem ca ar fi venit Klaus Iohannis si ar fi ocupat pupitrul acela. Cine era in sala pentru marea intalnire? Doamna Dancila s-a dus acolo, provocandu-l inca o data pe domnul Iohannis. Punerea pupitrului insemna ca domnul Iohannis e posibil sa vina. Cine era in sala? Nu era decat staff-ul de campanie al doamnei Dancila. Atat! Care au aplaudat destul de ‘mortacios’ la sfarsitul alocutiunii doamnei Dancila“, a declarat CTP la Digi24.

„Practic nu se putea desfasura acea dorita confruntare de catre doamna Dancila. Ceea ce arata ce a facut doamna Dancila tot timpul – ca nu a interesat-o in mod real sa aiba loc o dezbatere, ci sa induca ideea ca lui Klaus Iohannis ii e frica de ea. Doamna Dancila a aplicat aceasta tactica… eu cred ca a mers pana la un punct. A convins pe unii – ‘Domne, lui Iohannis ii e frica de ea domne… De ce nu se duce la intalnire?’. Si poate a castigat niste puncte. Pana la un punct!

De la un punct incolo, lucrurile se intorc. Pentru ca si daca o femeie vrea sa agate un barbat incearca o data. E refuzata… Incearca de doua ori, e refuzata, incearca a treia oara si este refuzata. Daca va continua, acea femeie se acopera de ridicol. Da dovada ca nu are niciun pic de demnitate. Daca e o femeie demna, nu agata ea un barbat de la bun inceput. Deci doamna Dancila a ‘alunecat’ in aceste ultime fortari – si asta de asta seara a fost emblematica -, a alunecat in ridicol. Ti-a spus domnule: ‘Nu vreau sa ma intalnesc cu tine!’. Era clar ca nu mai schimba treaba asta. Ce mai incerci sa faci? Nu mai vii in seara asta cu pupitrul pentru ca pici in ridicol”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: