CTP se distreaza pe seama pesedistilor. Despre mega-mitingul pus la cale de Dragnea: „Intra in grotescul avansat, se acopera de ridicol”

analize

Jurnalistilor Cristian Tudor Popescu a ridiculizat intentiile liderilor PSD de a organiza un miting urias in Bucuresti, la care sa aduca peste un milion de participanti.

„Partidul de guvernamant organizeaza manifestatii? Intra in grotescul avansat, se acopera de ridicol.

Am o sugestie adresata membrilor PSD legata de mitingul ce se pregateste. Daca se cere in raportul MCV sa inceteze atacurile la adresa justitiei si justitia sa fie indeoendenta, atunci nu ar trebui si Romania sa ceara sa fie indepedenta fata de Bruxelles? Ce spuneti stimati pesedisti?”, a intrebat ironic CTP.

Tot el a prezentat si raspunsul: „Romania in afara UE se transforma in Zimbabwe.  Majoritatea exporturilor Romaniei sunt in UE”.

Dragnea a declarat, joi, ca de data aceasta nu va impiedica organizarea unui miting.

„Eu nu am venit sa cer sustinere, eu am venit sa dau sustinere partidului pentru a continua ceea ce am inceput. (…) Putem discuta de un miting, dar nu de sustinere. Discutam maine sau in zilele urmatoare. A fost o idee, nu este analizata sau dusa la capat”, a spus Dragnea la Baile Herculane.

Intrebat ce va face daca vor exista social-democrati care vor cere organizarea unui miting, liderul PSD a precizat: „Daca vor fi colegi care la CExN vor cere un astfel de miting vom discuta. De data asta n-o sa mai resping aceasta idee, dar, daca hotaram sa facem un miting, trebuie sa stabilim exact pentru ce il facem. Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc sa faca un astfel de miting, eu nu resping ideea, dar trebuie sa facem un miting care sa aiba sens”.

Pe de alta parte, premierul Tudose a avit o reactie ironica fata de organizarea mitingului. Intrebat de jurnalisti daca va iesi in strada sa il sustina pe Dragnea, premierul a raspuns:  „Suntem deja afara”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: