CTP solicita vehement demisia Guvernului Dancila: „Dancila in mod clar nu are autoritatea, competenta sa rezolve aceasta criza”

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a solicitat, marti, la Digi24, demisia Guvernului Dancila, afirmand ca premierul „in mod clar nu are autoritatea, competenta sa rezolve aceasta criza (cazul Caracal – n.red.)”.

Intrebat ce ar trebui sa se intample in continuare, pe masura ce revolta romanilor creste ca urmare a dezvaluirilor privind comportamentul politistului de la 112 fata de Alexandra, CTP a raspuns ca Dancila trebuie sa plece.

„Demisia Guvernului Dancila, asta ar trebui sa vedem. Doamna Dancila trebuie sa isi depuna demisia. In mod clar nu are autoritatea, competenta sa rezolve aceasta criza. Daca nu demisioneaza, deconteaza politic, PSD va pierde si mai mult. Cel mai mult pierd cetatenii acestei tari, cu fiecare zi in care Dancila se afla in functie, cetatenii pierd.

Moga a fost pus in ideea ca va face cel putin ce a facut Carmen Dan, pentru protejarea partidului”, a declarat CTP la Digi24.

Discutia dintre politist si Alexandra

Politist: Unde esti, ma?

Alexandra: In Caracal, in Caracal!

Politist: In Caracal, unde?

Alexandra: In Caracal…

Politist: Bine, bine, stai acolo. Ramai acolo ca iti trimit eu echipaj, dar nu mai tine linia ocupata.

Potrivit surselor, politistul i-a spus de trei ori Alexandrei sa ramana unde se afla, in conditiile in care era rapita si legata cu sarma.

Mai mult despre: ,


Comentarii: