Cu ce mesaj intra Dreapta Unita in alegeri: „Nu-i lasa sa-ti fure viitorul. Alege Romania moderna”

politica

Catalin Drula

Cele trei partide care formeaza Alianta Dreapta Unita, USR, partidul Forta Dreptei si PMP, au lansat, miercuri, identitatea vizuala si sloganul de campanie, care arata viziunea aliantei despre Romania moderna.

„Nu-i lasa sa-ti fure viitorul. Alege Romania moderna” este sloganul cu care Dreapta Unita merge in fata alegatorilor la alegerile europarlamentare si locale de pe 9 iunie.

 

„Dreapta Unita va merge impreuna la toate randurile de alegeri de anul acesta cu misiunea de a opri jaful din banii publici, de a reduce taxele si de a lasa banii in buzunarul oamenilor care muncesc cinstit”, se anunta intr-un comunicat de presa.

Pe site-ul aliantei sunt detaliate si cele „12 prioritati pentru o Romanie moderna”.

„Coruptia ramane o uriasa problema pentru Romania. De aceea nu avem autostrazi, de aceea ne imbolnavim in spitale, de aceea nu avem scoli, dar ei se imbogatesc. Devine tot mai clar ca dupa incetarea monitorizarii prin Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV), se manifesta fenomenul ‘ne-am vazut cu sacii in caruta’.

Nu numai ca DNA, DIICOT, ANI nu mai functioneaza la nivelul la care au functionat atunci cand au fost create pentru aderarea la UE, ci au inceput sa fie contraproductive in efortul anticoruptie pentru ca ne lovim de aplicarea selectiva a legii”, sustine Alianta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: