Cu ce se lauda Ghita in CV: „Pot preda in cadrul SCOLIILOR”. S-a trecut fals si „campion mondial Glory”, el a fost de fapt invins

politica

Deputatul PSD Daniel Ghita sustine in CV-ul oficial, postat pe site-ul Parlamentului, ca a fost „campion mondial Glory”. Informatia este falsa, Ghita fiind de fapt invins, a descoperit jurnalistul Razvan Lutac.

„Dupa carti de negasit, lucrari de master ori de doctorat plagiate, facultati pe care nu le-au urmat, politicienii romani pluseaza. Daniel Ghita, deputat PSD Ilfov, si-a trecut un titlu de campion mondial care nu exista.

El sustine in CV-ul sau oficial ca a fost campion mondial Glory (2014), promotia americana la moda la inceput de ani 2010. E chiar prima informatie trecuta in CV – dupa nume, prenume si data nasterii, fireste.

Dar americanii au confirmat, intr-un raspuns pentru GSP.ro, ca Ghita a pierdut de fapt finala cu olandezul Rico Verhoeven. Inainte confirmasera si amintirile noastre, cei ce urmaream fenomenul. Plus internetul”, a anuntat Lutac pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PSD a trecut in CV si cateva informatii hazlii la „competente si abilitati organizatorice”.

„Indemnarea populatiei catre credinta atat public cat si prin mediile de socializare on-line”, este una dintre competentele cu care se lauda deputatul PSD.

Alta „competenta” este ca poate preda in cadrul „scoliilor”.

„Licentiat in sport ,pot preda educatie fizica si sport in cadrul scoliilor , facultatilor sau liceelor”, a scris Ghita.

Ulterior, Ghita a reactionat violent pe pagina sa de Facebook, afirmand ca jurnalistii „trebuie pusi la punct”.

Mai mult despre:

Comentarii: