„Cu infractorii trebuie actionat in forta! Fara prizonieri, fara mila”. Indemn catre presedintele Iohannis al lui Rares Bogdan

news

Realizatorul TV Rares Bogdan il indeamna pe presedintele Klaus Iohannis sa actioneze in forta impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea, dupa ce seful Camerei Deputatilor a blocat publicarea in Monitorul Oficial a prelungirii mandatului generalului Nicolae Couca in fruntea Statului Major.

„Cu infractorii trebuie actionat in forta! Nu a mers cu frumosul 2 ani, de acum cu pumni in cap si picioare in fund, foarte probabil vor pricepe mai usor. In 2019 lucrurile sunt simple, NOI sau ei. Fara compromisuri, fara prizonieri, fara mila! La razboi, ca la razboi. Va asigur ca Romania frumoasa, demna, cinsitita si europeana NU se va preda. Vom castiga razboiul cu ei! Aveti incredere. Nu cedam in fata nesimtirii si tupeului unor hoti de drumul mare. Romania fara ei! Romania nu moare si nici nu se preda! LUPTAM. IMPREUNA”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Decretul de prelungire a mandatului lui Nicolae Ciuca in fruntea Statului Major nu a fost publicat nici sambata dimineata. Monitorul Oficial este in subordinea Camerei Deputatilor, care este condusa de Liviu Dragnea.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca CSAT nu a aprobat propunerea ministrului Apararii pentru seful Armatei, situatie care a fost generata de incompetenta PSD. Presedintele a anuntat ca a semnat decretul de prelungire a mandatului de sef al Statului Major General al Armatei pentru generalul Nicolae Ciuca.

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a declarat, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca propunerea pentru postul de sef al Statului Major al Armatei este nelegala, insa nu si de ce. Les a mai declarat ca nu stie care a fost argumentul legal pentru prelungirea mandatului generalului Ciuca, atat timp cat legea spune ca aceasta se face la propunerea ministrului Apararii, cu avizul premierului.

Premierul Viorica Dancila a declarat, la inceputul sedintei de Guvern, ca decretul semnat de catre presedintele Klaus Iohannis pentru prelungirea mandatului sefului Statului Major al Armatei este nelegal si creeaza premisele unui conflict juridic de natura constitutionala.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: