Cu o zi inainte de a merge la DNA, Dragnea flutura sabia amenintator: „Multi nu vor schimbare. Vor incerca sa ne opreasca, PSD nu va da inapoi”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat din nou DNA si „sistemul” intr-un discurs pe care l-a sustinut in cadrul Congresului TSD.

Dragnea le-a spus tinerilor din PSD ca partidul „se lupta si adversari nepolitici implicati ilegal in lupta pentru putere” si i-a asigurat ca nu va deveni „complice” al sistemului.

‘PSD nu va da inapoi. Cand vrei sa smulgi societatea din stagnare trebuie sa iti asumi un anumit tip de actiune si sa o duci pana la capat, indiferent de piedici si de adversari (…) Cu siguranta stiti si vedeti ca multi nu vor schimbare si vor incerca sa ne opreasca. Sistemul insusi, despre care se vorbeste generic, manifesta totdeauna, oriunde, o rezistenta la schimbare. Sunt unii care se simt amenintati de aceste schimbari (…) si vor incerca sa te loveasca, sa ne loveasca. Sunt multi care au de pierdut in urma schimbarilor pe care am inceput sa le facem, dar sa nu uitati ca cei mai multi, zdrobitor de multi au de castigat’, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus ca nu va accepta sa fie complice cu cei care se opun reformelor, indiferent de obstacolele care i se pun in fata. Dragnea a afirmat ca nu vrea sa fie complice cu cei care vor „sa tina Romania pe loc”, cu cei care timp de 12 ani au construit „cu migala” un sistem ‘corupt si nenorocit’ care ‘sugruma drepturi si libertati’, care vor sa se substituie democratiei si votului a milioane de romani pentru a controla tara, care vor sa fie mai presus de lege si nu doresc ca Romania sa devina cu adevarat un stat de drept, cu cetateni liberi, ale caror drepturi fundamentale sa fie respectate.

Dragnea a confirmat ca luni va merge la DNA, insa nu a dat detalii despre ce dosar este vorba.

„Nu este nicio surpriza, am spus-o de la inceput ca tot acel circ n-ar avea rost daca eu n-as fi chemat acolo. O sa merg, sigur. Maine, da”, a spus Dragnea, duminica, la sosirea la Congresul TSD.

Liderul PSD nu a dorit sa spuna in ce calitate se va prezenta la DNA, in ce dosar sau daca este vorba despre un nou dosar.

„Ce dosar? Eh, ce conteaza? Ca sa fiu acolo (…) La mine cred ca se trece direct in faza a doua, nu ne jucam”, a raspuns el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: