Cu zero realizari dupa doi ani de mandat, Firea da vina pe Opozitie si pe „greaua mostenire”. Primarul Capitalei se plange din nou ca este „terfelita”

politica

Gabriela Firea a publicat, duminica, pe pagina sa de Facebook un lung pomelnic de asa-zise realizari, alaturi de obisnuitele autovictimizari, pentru a contracara o conferinta a PNL Bucuresti in care se dezbate activitatea Primariei Capitalei.

„Avand in vedere ca, in ultima perioada, activitatea Primariei Capitalei, precum si a mea au devenit subiectul predilect al opozitiei, in special a PNL – care a ales PMB ca tema de atac in batalia pe functii din interiorul PNL-, in dorinta de a construi inca de pe acum o campanie politica mincinoasa si denigratoare, terfelind proiectele si initiativele actualei Administratii, reamintesc faptul ca in ultimii doi ani, in Bucuresti, s-au realizat o serie de demersuri in premiera, menite sa imbunatateasca atat aspectul Capitalei cat si viata bucurestenilor. Fireste, mai avem multe de facut, intr-un oras nu se incheie niciodata activitatea, sunt multe erori de indreptat si proiecte de lansat, dar imi dedic intreaga energie rezolvarii, rand pe rand, a tuturor ramanerilor in urma din ultimii 27 de ani”, scrie Firea pe Facebook.

Dupa ce enumera o serie de „realizari”, care tin de fapt de activitatea obisnuita a Primariei, si de pomeni, Firea se plange ca este calomniata.

„E arhicunoscut faptul ca, reprezentantii opozitiei aleg sa faca o politica distructiva, desfiintand proiecte si obiective esentiale pentru bucuresteni, fara scrupule. Pentru ei, interesul bucurestenilor nu conteaza, tot ce urmaresc este demolarea si demontarea tuturor initiativelor actualei administratii, indiferent de importanta si rolul lor in viata bucurestenilor.

Proiectele si initiativele Primariei sunt blocate in consiliul general sau denigrate si interpretate tendentios in mod public de catre opozitie, care comunica permanent in spatiul public (pentru a-si justifica activitatea) informatii trunchiate menite sa calomnieze Primarul General si activitatea institutiei pe care o conduce.

Desi de mai bine de 20 de ani in Bucuresti se construiesc statui si monumente de for public, acum opozitia incearca sa acrediteze ideea ca Primarul General, Gabriela Firea, este singurul edil care finanteaza realizarea unor statui in Bucuresti. Subliniem inca o data ca Primarul General, Gabriela Firea, NU a semnat nici un proiect de realizare a unor monumente, ci a continuat proiecte incepute de administratiile anterioare, fiind obligata, conform legii, sa duca la bun sfarsit aceste contracte.

Mai mult decat atat, organizarea unor festivaluri sau concerte reprezinta un alt subiect care se doreste a fi atribuit in mod fals actualei administratii, desi, la o prima vedere obiectiva, se poate constata ca acestea reprezinta evenimente de traditie, organizate de ani de zile si care, datorita reputatiei, beneficiaza de participarea a numerosi artisti de renume din intreaga lume.

Pentru reprezentantii PNL este mult mai simplu ca Primarul General actual sa fie vinovat de tot ce nu s-a facut in ultimii 20 de ani: pornind de la lipsa parcarilor, a cladirilor care nu au fost reabilitate de 29 de ani si pana la iepuri uriasi decorativi (care nu aveau nici o legatura cu Primaria Capitalei), sau targuri de traditie, sesizate brusc de opozitie.

Ii asigur pe bucuresteni ca toate proiectele Primariei Municipiului Bucuresti vor continua, in pofida opozitiei, si ca Municipalitatea Bucuresti are ca prima prioritate dezvoltarea proiectelor menite sa imbunatateasca si sa modernizeze viata in Capitala Romaniei”, a incheiat Firea.

Lucrarile Conferintei filialei PNL Bucuresti intitulata „Doi ani de vorbe si promisiuni. Doi ani pierduti pentru Bucuresti. PNL in opozitie totala la administratia PSD-Firea” au inceput, duminica, la Palatul Parlamentului, in prezenta a aproximativ 1.000 de membri.

Potrivit PNL, in cadrul evenimentului va fi prezentat un raport al activitatii PNL Bucuresti, la un an de la preluarea mandatului de catre actuala echipa de conducere, va fi facut public „bilantul negativ” pentru bucuresteni al actualei administratii PSD la doi ani de la alegeri si un program-alternativa de masuri urgente pentru guvernarea Capitalei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: