Cuc e disperat. A executat ordinul lui Arsene iar acum plange ca a fost „abandonat” de Partid

politica

Surse politce citate de Adevarul afirma ca liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Razvan Cuc sa retina avioanele cu parlamentari la sol in ziua motiunii“. Cuc s-a conformat, insa acum se plange ca partidul l-a abandonat.

Ionel Arsene, liderul filialei Neamt, a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru motiunea de cenzura, incercand sa mentina Guvernul Dancila la Putere.  Cuc a fost promovat politic de liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, insa l-a tradat si a fost trecut pe linie moarta. Ulterior, la ordinul lui Liviu Dragnea, Ionel Arsene l-a „transferat“ pe Cuc din filiala Giurgiu in filiala Neamt, pe care o conduce. La acel moment, Cuc se numara printre favoritii lui Dragnea.

In calitate de sef direct, Arsene i-a cerut lui Razvan Cuc sa amane zborurile TAROM spre Bucuresti in care se aflau parlamentari ai Opozitiei in ziua motiunii. Liderii PSD estimau ca in cursele interne operate de TAROM sunt cinci-sase parlamentari ai Opozitiei, iar absenta de la votul motunii de cenzura ar fi putut inclina decisiv balanta in favoarea Guvernului Dancila.

Motiunea a trecut pana la urma cu 238 de voturi, doar cinci peste limita majoritatii. Acum, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a plans apropiatilor ca partidul i-a intors spatele, desi el a incercat sa salveze guvernarea, sustin surse politice pentru „Adevarul“.

Ionel Arsene, liderul PSD Neamt, neaga insa faptul ca i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa tina la sol avioanele TAROM in care se aflau parlamentari ai Opozitiei in ziua motiunii.

„Atragerea numelui meu intr-un scandal creat artificial de o angajata concediata pentru lipsa de competenta si neindeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din batalia politica si din atacurile subversive la adresa PSD. Cum opozitia care a daramat Guvernul nu are nici proiect de tara si nici viziune pentru romani, continua sa faca ceea ce a stie mai bine: sa compromita cu acuzatii false si sa-si ia aliat o institutie care face dosare penale adversarilor politici“, sustine Ionel Arsene, intr-un drept la replica.

Intrebata, luni, daca stie ca Ionel Arsene l-ar fi pus pe Cuc sa negocieze pentru oprirea unor aeronave la sol in ziua votarii motiunii de cenzura, Dancila a spus: „Eu nu cred ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol. Stiu ca exista si un regulament”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: