„Culcati-va linistita”. Surse: Politia Caracal a fost informata din timp de o vecina ca se petrec lucruri suspecte in casa lui Gheorghe Dinca

news

Surse judiciare au declarat pentru jurnalistii de la g4media.ro ca Politia Caracal a fost alertata la 112, cu cateva ore inainte ca Alexandra sa sune si ea, de catre o vecina a lui Gheorghe Dinca.

UPDATE G4 Media anunta ca informatia este gresita.

„G4Media.ro a publicat duminica dimineata o stire gresita despre presupusul apel la 112 al unei vecine a suspectului inainte de apelurile Alexandrei Maceseanu. Potrivit unui raspuns oficial al STS, vecina a sunat de doua ori joi noaptea, dupa ce tanara sunase deja de trei ori. Ne cerem scuze pentru eroarea de documentare. Informatia initiala a generat, in mod evident, o stare de nemultumire in randul publicului si a proiectat suspiciuni suplimentare asupra actiunii autoritatilor. Nu a fost intentia G4Media.ro sa produca aceste efecte”, scrie g4media.ro

Vecina a sunat la 112 de doua ori, la ora 3, apoi la 5 dimineata in noaptea de 24 spre 25 iulie ca sa raporteze o activitate suspecta in fata portii acestuia. Femeia a sunat cu cateva ore inainte ca fata disparuta, Alexandra Macesanu, sa sune si ea la 112 in jurul orei 11. Practic, Politia avea o posibila locatie suspecta chiar din dimineata zilei de joi, 25 iulie.

Vecina a raportat ca, in fata portii individului, erau doua autoturisme parcate portbagaj in portbagaj. Le-a spus politistilor ca ea crede ca are legatura cu cazul fetei disparute. De precizat ca, pe retelele de socializare, oamenii din Caracal distribuiau fotografia fetei disparute inca din seara zilei de miercuri, 24 iulie (foto jos).

Primul apel al vecinei lui Dinca a fost la 3 dimineata. La 5, ea ar fi revenit sa ceara informatii, moment in care politistul de serviciu i-ar fi spus sa stea linistita.

„Doamna, culcati-va linistita. Sunt masinile Politiei. Nu le mai paziti, doamna! Nu trebuie sa stati dumneavoastra treaza ca sa o gasim pe fata”, ar fi fost dialogul de la 112 dintre vecina si politistul de serviciu.

La ora 11, in aceeasi zi, Alexandra a reusit sa sune la 112 de pe un telefon al criminalului. Anchetatorii au reusit abia 19 ore mai tarziu, la ora 6 dimineata, pe 26 iulie, sa descinda in locuinta suspectului. Era prea tarziu, insa, pentru Alexandra, care este de negasit si se banuieste ca ar fi fost violata, ucisa si carbonizata de presupusul criminal.

Mai mult despre: ,

Comentarii: