Culeg ce-au semanat. Deputat PSD, ingrozit ca a fost amenintat cu „cutite” de interlopi chiar intr-o sectie de politie

politica

Deputatul PSD Petre Florin Manole se plange pe Facebook ca a fost amenintat cu moartea chiar intr-o sectie de politie de trei interlopi. Reactiile internautilor sunt savuroase, acestia aducadu-i aminte de modul in care partidul din care face parte ii favorizeaza pe infractori.

„Sunt chiar acum la Sectia de Politie nr 1. Ascult cum sunt amenintat de 3 indivizi: te omor, cutite, iesi afara sa vezi tu, etc.

Am venit aici pentru ca o ruda, lovita si amenintata, m-a sunat – e dreptul sau legal sa faca asta. Mi-a spus ca 3 barbati il ameninta in sectia de politie si ii e frica pentru ca politistii asista pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagereaza.

In zona de relatii cu publicul, in fata politistului de serviciu sunt amenintat la randul meu. Daca depun o plangere, nu pot aduce probe audio-video pentru ca – mi se spune – supravegherea in interiorul sectiei e doar video nu si audio. Dar cazul meu e simplu. Nu mi-e frica.

Ce fac insa altii, mai vulnerabili, in alte cazuri? Le influenteaza amenintarile declaratiile pe care le fac? Sigur ca da. E normal sa te temi pentru siguranta ta IN sectia de politie? Sigur ca nu.

O sa adresez o intrebare Ministrului de Interne: cate sectii au supraveghere audio-video? Cate nu au? Cum putem sa remediem situatia? Este imperativ sa rezolvam aceasta problema. Daca ea exista la Sectia nr 1, in centrul Bucurestiului, sigur exista si in alte parti. Increderea cetateanului in institutii este o lozinca ridicola daca ajungi sa fii amenintat in sectia de politie”, a scris deputatul PSD pe Facebook.

Manole a primit imediat zeci de comentarii, in care i se aduce aminte ca PSD ii protejeaza pe infractori.

„Cam asa patim si noi zilnic cu talharii din Parlament. Esti tare obraznic sa scrii o astfel de postare dupa ce ai votat masacrarea codurilor penale si te-ai comportat ca o sluga a mafiotilor care conduc PSD-ul”, ii transmite Mihai Politeanu de la Initiativa Romania.

Mai mult despre: ,


Comentarii: