Culisele bataliei de la Sectorul 1: „Tudorache e om de paie”. Cine este adevaratul stapan

politica

Cosmin Alexandru dezvaluie care sunt culisele razboiului disperat declansat de PSD Sector 1 pentru primarie. El spune ca Tudorache este doar un „om de paie”, el fiind sub controlul altcuiva.

„Pentru cine nu e apropiat de situatia din primaria sectorului 1 si urmareste ce se intampla de duminica incoace, e util de inteles ca Tudorache, actualul primar e, in multe privinte, un om de paie. Majoritatea serviciilor primariei sunt sub controlul lui Marian Vanghelie, fostul primar de la Sectorul 5, prin angajati. In unele birouri din primarie Tudorache nu are voie nici sa intre inainte sa ceara voie.

Asadar, ce vedem zilele astea nu sunt niste incercari disparate, ci doar unele disperate ale mafiei trans-sectoriale care detine controlul miliardelor de euro anuale Bucurestiului. Va fi foarte greu de omorat caracatita asta, mai ales ca in jumatate dintre sectoare ea va continua sa lupte cu acces si control direct pe resurse”, a explicat Cosmin Alexandru, un bun cunoscator al culiselor politice din Bucuresti.

Clotilde Armand a cerut, marti, ca primarul PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, sa fie retinut pentru fraudarea votului in Sectorul 1.

„Fostul primar pesedist trebuie retinut urgent de anchetatori. Intrebat de jurnalisti cum isi explica faptul ca o persoana, candidata la consiliul Sectorului 1 a fost identificata cu 100 de procese verbale asupra sa in cladire, fostul primar a raspuns: ‘Era un curier. Avea dreptul sa stranga acele procese verbale de la reprezentantii PSD din sectie. Nu stiu daca erau 100. Cu siguranta avea mai putine. S-a dus in acel loc pentru ca cineva le strangea si mergea cu ele la partid.’

Ce ne-a spus Politia astazi? ‘Asupra unui barbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost gasite 473 de procese-verbale de la sectiile de votare’. Bon, pentru declaratia de mai sus fostul primar trebuie retinut urgent de Politiei.

Faptele.

‘Curierul’ a fost prins in fapt ieri de noi exact cand defila cu procesele verbale de la sediul BES 1 (aflat la etajul 1 al cladirii din piata Mures) spre etajul 2 al cladirii. La etajul 2 este o directie fantoma infiintata inainte de alegeri – Directia de Mediu. Aici a fost sediul PSD de campanie. Platit din bani publici.

Pe scurt, sa inteleaga toata lumea:

– In aceeasi cladire cu BES 1 a functionat sediul de campanie al primarului. BES 1 este la etajul 1 iar Directia de Mediu este la etajul 2;
– La Directia de Mediu (etajul 2) am gasit ieri zeci de procese verbale pe masa;
– ‘Curierul’ prins de noi este de fapt este Sorin Catalin Tomescu – candidat la functia de consilier din partea PSD;
– ‘Curierul’ nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473.

Toti ce ati citit se numeste frauda electorala si grup infractional organizat si toti cei care au participat trebuie sa plateasca urgent in fata Justitiei.

PS: Cate probe mai vreti, domnilor procurori?!”, a scris Armand pe Facebook.

Politia Bucuresti a avut, marti, o prima reactie in cazul fraudelor electorale din Sectorul 1. Politia afirma ca asuora unui candidat PSD au fost gasite 473 de procese verbale de vot.

„In incinta cladirii unde este constituit biroul electoral au fost gasite mai multe persoane, membri ai unor partide politice. Tooate aceste persoane au fost conduse la sectie, au fost audiate 8 persoane. Procesele verbale gasite asupra barbatului sunt in numar de 473 si in continuare efectuam cercetari pentru infractiunea privind falsificarea de documente si evidente electorale.

Facem verificari prin AEP pentru s stabili autenticitatea proceselor verbale gasite asupra barbatului. Aceasta era inscris pe lista electorala a unui partid politic”, a declarat reprezentantul Sectiei 1.

Respectivul individ este candidat PSD pe lista pentru Sectorul 1.

Daniel Tudorache, primarul PSD acuzat de frauda, a sustinut ca reprezentantul PSD avea la el doar 100 de procese verbale, care ar fi fost in realitate copii.

„Era curier. Are dreptul sa stranga procesele verbale. Nu stiu daca erau 100 (de procese verbale – n.r.). Cu siguranta erau mai putine. Dar avea dreptul sa stranga procesele verbale de la reprezentantii PSD din sectie. S-a dus in cel loc pentru ca cineva le strangea si mergea cu ele la partid. Este un reprezentant al partidului care strange de la reprezentantii nostri din sectie, procesele verbale. Atata tot”, a sustinut Tudorache.

Comentarii: