Culisele demisiei lui Tapalaga si Pantazi de la HotNews.ro: „Am aflat, in urma cu circa o luna, ca interpusi ai lui Liviu Dragnea au discutat un fel de preluare ostila a acestui site”

politica

Consultantul politic Cozmin Gusa anunta ca are infirmatii inca de acum o luna de zile ca Liviu Dragnea a dat ordin ca site-ul HotNews.ro sa fie preluat de oameni apropiati PSD. Dan Tapalaga si Cristian Pantazi au anuntat, marti, ca demisioneaza de la HotNews.ro.

Intr-o interventie, in direct la Realitatea TV, Gusa a declarat ca nu a fost surprins de anunturile facute de Dan Tapalaga si Cristian Pantazi. „Banuiam aceasta decizie”, a afirmat consultantul politic. ”Am aflat, in urma cu circa o luna, ca interpusi ai lui Liviu Dragnea au discutat un fel de preluare ostila a acestui site nu pentru ca ar fi vizat neaparat Hotnews, ci pentru ca lui Liviu Dragnea i s-ar fi parut ca alte persoane sau alti lideri din PSD ar fi avut influenta destul de mare in mass-media si atunci a facut acest efort, n-are rost sa vorbesc despre sume, sa nu para un soi de barfa, dar sumele sunt extrem de consistente.”

Ceea ce s-a intamplat la Hotnews face parte dintr-o strategie mai ampla a liderului PSD de a anihila, practic, orice urma de opozitie in presa. „Prin acest gest Liviu Dragnea nu doar ca-si anihileaza o gura de tun impotriva intereselor sale, pentru ca Hotnews, alaturi de Realitatea TV, de Ziare.com si de alte cateva institutii de presa, era o insula de independenta jurnalistica si erau, intr-adevar, o gura de tun impotriva exceselor pe care Dragnea le face impotriva democratiei sau impotriva statului. El mizeaza sa-si construiasca un instrument cu care sa-si poata duce mai departe, prin influente nevazute, aceasta atitudine dictatoriala in interiorul PSD care, dupa cum am convenit noi aici, la Realitatea TV, a devenit un fel de PSDragnea”, a mai precizat Cozmin Gusa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: