Culmea! Mama lui Sosoaca (AUR) este o doctorita foarte cunoscuta, prietena cu Florin Piersic si Marina Almasan

politica

Mama senatoarei AUR, Diana Sosoaca, celebra pentru promovarea teoriilor conspirationiste legate de coronavirus, este medic si este chiar foarte cunoscuta. Putini sunt cei care au facut asocierea intre cele doua.

Mama Dianei Sosoaca este medicul ginecolog Alice Florescu-Bleotu, foarte cunoscuta in Bucuresti. Ea are si un doctorat in stiinte medicale la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”.

Bleotu este buna prietena cu Marina Almasan, realizatoarea matusalemica de la TVR, care i-a si luat un interviu in 2017, pentru site-ul ei, Femei de 10. Iata ce spunea doctorita despre fiica ei, Sosoaca.

„Diana imi seamana. In anumite privinte, ma depaseste. Stii tu proverbul: ‘Capra sare masa, iada sare casa!’. In sensul pozitiv al afirmatiei, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, desi traim intr-o societate mai mult ipocrita. Este extrem de responsabila, iar profesional performeaza prin elocinta, elocventa si imagedemnitate. Vezi tu, pare ca ma laud, dar toti cei ce o cunosc pot afirma acest lucru”, a spus Alice Florescu-Bleotu.

Interviul este presarat cu numesoase fotografii in care doctorita apare alaturi de persoane publice.

Alice Florescu-Bleotu este si specialista in ezoterism, o disciplina care intra in conflict direct un invaturile Bisericii Ortodoxe, promovate intens de AUR.

„Romania este o zona plina de energie, are acel octogon. Cei care au putin cunoastere ezoterica stiu ca exista in Romania 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face labtul de unire, de blocare a acestor energii manipulate si de distrugere a noastra”, spunea mama lui Sosoaca la o conferinta despre ezoterism.

Diana Sosoaca este, pe de alta parte, adepta ale altor teorii, mult mai nebunesti.

„In momentul asta voi spune un adevar in premiera nationala. Toate (spitalele mobile), atentie, este un abator pentru romani. Romexpo, Letcani, Ana Aslan, si toate celelalte spitale modulare construite de astia, toate astea sunt abatoare ale poporului roman pentru ca acolo se va face vaccinarea fortata. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei sa bage armata, domnule Iohannis. Hai ca spun eu ce vrei sa faci, ca sa stie poporul roman. Daca noi nu intram in Parlament va trebui sa luptam la baioneta cu astia pentru ca ne vor lua pe sus.

Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulga cu armata din case si sa ne duca acolo ca pe vite la taiere. Ascultati-ma ce va spun, Romania in momentul asta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut ca noi suntem tara experimentala pentru vaccinuri, sper sa scapam odata de nemernicii astia, nu se poate asa ceva. L-ati auzit pe unul sa spuna ce va spun eu?”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook chiar inainte de alegerile locale.

Marina Almasan a tinut sa o promoveze si pe fiica doctoritei Alice Florescu-Bleotu, Diana Sosoaca. Cu cateva luni inainte de alegeri, Almasan a publicat un lung interviu cu Sosoaca.

„Daca ma intrebati de unde o stiu pe Diana, o sa ridic din umeri. Habar n-am la care din emisiunile mele am avut nevoie de un avocat in platou, cine mi-a recomandat-o. Cert este ca, de la prima prezenta a Dianei in platoul nostru de filmare, mi-am zis : ‘Asta e! E omul de care am nevoie!’” , a scris Almasan.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: