Culmea traseismului. Primarul PNL a trecut la PSD, iar contracandidatul a trecut de la PSD la PNL

politica

In comuna Manastirea (Calarasi), primarul PNL va candida din partea PSD, iar contracandidatul principal a trecut de la PSD la PNL, se arata intr-un reportaj Digi24.

Primarul Marian Mugurel Iancu a fost membru al PNL pana de curand, insa la alegerile locale din 27 septembrie ca vandida din partea PSD.

Marian Mugurel Iancu, primar Manastirea, Calarasi: Am pus mai presus de interesele personale, interesele strict ale comunitatii, ale localitatii pe care o pastoresc.

Reporter: Cum ramane cu doctrina liberala?

Marian Mugurel Iancu: Sa fim corecti, in mediul rural nu prea conteaza doctrina liberala, sociala… de stanga, de dreapta… de centru-stanga, centru-dreapta. La tara, pe romaneste, se voteaza omul. Doctrina… haideti s-o lasam pe locul doi.

Reporter: Atunci de ce este bun un partid pentru un primar?

Marian Mugurel Iancu: Un partid nu este bun pentru un primar! Un primar este bun pentru un partid! Nu ma intereseaza ce gandeste PSD-ul!

Reporter: Pai, pe ei poate-i intereseaza!

Marian Mugurel Iancu: Sa vina alaturi de mine si impreuna sa facem echipa.

Reporter: V-au confirmat ca primar PSD?

Marian Mugurel Iancu: Da!

Principalul contracandidat al lui Marian Iancu este Bogdan Gingasu. El a fost liberal, a trecut apoi la PSD si cand actualul primar a schimbat macazul l-a schimbat si el. S-a reinscris in PNL.

Bogdan Gingasu, candidat la primarie: A fost o trecere de scurt timp a mea la PSD, din cauza ca nu aveam loc la Partidul National Liberal. Voiam sa candidez la functia de primar al comunei Manastirea si din cauza asta am trecut la PSD. Daca s-a facut rocada asta, care nu prea am inteles-o, am revenit la partidul meu de suflet, la Partidul National Liberal. Convingeri liberale am de tanar!

Mai mult despre: ,

Comentarii: