Cultul personalitatii in PSD. Noul ministru de Interne: „Am invatat de la un bun profesor – Liviu Dragnea”

politica

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat, duminica seara, la sediul institutiei, ca mecanismul de interventie in situatii precum cele generate de vremea nefavorabila l-a invatat „de la un bun profesor”, anume Liviu Dragnea.

„Poate n-as fi putut sa accesez toate parghiile necesare si nu este meritul meu acesta, este rodul unei munci de echipa, dar eu mecanismul interventiei in astfel de situatii sa stiti ca l-am invatat de la un bun profesor. Profesorul acesta se numeste Liviu Dragnea, si cand era vicepremier al Romaniei coordona in acest mod comitetele nationale pentru situatii de urgenta, eu fiind un prefect la inceput de mandat. Si in acel an, in Teleorman, am trecut peste inundatii, peste viscole si acesta era modul de actiune si modul in care vicepremierul de atunci, Liviu Dragnea, pregatea aceste actiuni”, a spus Dan, citata de Agerpres.

Citeste si: Se coace o rascoala in PSD impotriva lui Dragnea. Un fost ministru PSD il acuza de „betie a puterii”: „Apare la satrap o intunecare a mintii de natura megalomana”

Ea a precizat ca in astfel de situatii trebuie stiute parghiile care trebuie accesate.

„Informatia intotdeauna trebuie sa vina din teren exact de la locul in care are loc interventia si ne-am asigurat in permanenta ca informatiile care au venit din teren si care au fost prelucrate in centrul operational de comanda sunt cele reale”, a adaugat Carmen Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: