Cultura de canabis pe 600 de metri patrati in Caras-Severin. Politistii au gasit 500 de kilograme de masa verde si 117 kilograme de muguri

news

Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate din Timisoara si procurorii DIICOT Timisoara au gasit, miercuri, in urma unor perchezitii in localitatea Bautar din Caras-Severin, trei culturi de canabis care se intindeau pe o suprafata de 600 de metri patrati si sute de kilograme de masa verde, potrivit Opinia Timisoarei.

„In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate 100 de plante mature, cu dimensiuni intre 2 si 4 metri, reprezentand peste 500 de kilograme de masa verde de canabis si 117 kilograme de muguri (masa uscata)”, a transmis IPJ Timis.

Suspectii urmeaza sa fie audiati la sediul DIICOT Timisoara.

„Cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept”, se mai arata in comunicatul  Politiei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: