Cum a devenit Pipera una dintre cele mai cosmopolite zone rezidentiale ale Bucurestiului? (P)

life

Case Pipera

Ultimii 20 de ani au fost suficienti pentru a transforma un sat cu multe pasuni si hale industriale in unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale capitalei. Caci Pipera este recunoscuta acum ca o zona cosmopolita, cu locuinte luxoase si multe facilitati. Si cu siguranta aceasta se va dezvolta si pe viitor, mai ales ca exista tot mai multi investitori care vor sa daca aici investitii.

Dezvoltarea imobiliara si infrastructura cartierului Pipera

Pipera a devenit rapid prima optiune a dezvoltatorilor imobiliari incepand anii 2000, atunci cand a fost observat pentru prima oara potentialul acestei zone. Pe parcurs au fost construite numeroase cladiri rezidentiale moderne si spatii pentru birouri.

Extinderea retelei de drumuri si mutarea in zona a sediilor numeroaselor companii mari a dus la dezvoltarea continua a cartierului. Toti cei care au deja o locuinta aici sau iau in considerare investitia in case Pipera trebuie sa stie ca au aici tot ceea ce au nevoie, de la supermarket-uri, scoli private, clinici sau centre comerciale cu branduri internationale sau posibilitati de petrecere a timpului liber.

Fiecare petic de pamant al cartierului este valorificat, transformandu-se intr-un cartier rezidential de lux sau un centru business renumit.

Pipera a devenit un cartier unde exista numeroase cladiri de birouri si multinationale, in special datorita proximitatii fata de centrul capitalei si accesul facil la principalele artere de transport. Acesta este un alt motiv care a contribuit enorm la cosmopolitismul acestei zone.

Dezvoltarea zonei business in nordul capitalei a adus cu sine o nevoie rezidentiala din partea oamenilor, ceea ce a dus la aparitia numeroaselor cartiere la periferia zonei Pipera, in Voluntari.

Merita sa investesti intr-o locuinta in Pipera?

Un stil de viata modern, luxos – asa este caracterizata viata celor care locuiesc in Pipera. Iar cei care deja detin aici o proprietate pot mentiona numeroase alte beneficii. Caci este un lucru garantat – cartierul s-a dezvoltat in ultimii ani intr-un mod cu totul spectaculos.

Dar, ceea ce este la fel de sigur, este faptul ca o investitie imobiliara aici va necesita un buget mai mare decat in alte zone ale Bucurestiului. Acest aspect se poate datora insa si faptului ca noile proprietati reflecta calitatea si standardul ridicat al vietii de aici. Totusi, numeroasele proiecte imobiliare noi pot ajunge sa fie pe masura bugetului si a cerintelor fiecaruia, mai ales ca se promite un stil de viata modern si confortabil

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: