news

Cum a fost furat Mercedesul detinut de fiul milionarului Nicorescu. Hotii i-au spart mai intai un BMW – Video

Un Mercedes detinut de Mihai Nicorescu, fiul milionarului Dan Nicorescu, a fost furat de doi tineri din Bucuresti. 

Cei doi hoti au spart unul dintre autoturismele lui Mihai Nicorescu, un BMW, de unde au luat cheia Mercedesului. Apoi au ajuns la Mercedes,  au descuiat si au plecat cu masina, fara a detine permis de conducere.

Comunicatul Politiei

La data de 8 august 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Furturi de Autovehicule au retinut doi tineri, in varsta de 21, respectiv 22 de ani, fata de care sunt efectuate cercetari intr-un dosar penal de furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

In fapt, la data de 30 aprilie 2023, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule au fost sesizati, de catre un barbat, cu privire la faptul ca i-ar fi fost sustrasa masina, parcata la o adresa din Sectorul 2.

In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, s-a stabilit ca fapta ar fi fost savarsita de catre doi tineri, in varsta de 21, respectiv 22 de ani, cel din urma fiind cunoscut cu preocupari de natura infractionala.

Totodata, din cercetari a rezultat faptul ca, dupa ce banuitii ar fi sustras masina, ar fi condus-o pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.

De asemenea, in urma activitatilor specifice, autoturismul sustras, in valoare de aproximativ 40.000 de euro, a fost gasit si predat persoanei vatamate.

In cursul zilei de ieri, 8 august 2023, cei doi banuiti au fost depistati si condusi la audieri, iar in baza probatoriului administrat in cauza, fata de acestia a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati magistratilor cu propunere legala.

Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Este oficial: Rusia a declansat un razboi electronic de bruiaj pe teritoriul Romaniei, afectand semnalele GPS din Moldova din Dobrogea

Rusia a declansat un razboi electronic nu doar in partea de nord a continentului, vizand…

54 de minute ago

„Nu voi mai bea niciodata apa de la robinet”. Zeci de persoane din Marea Britanie s-au imbolnavit dupa ce au baut apa contaminata cu un mic parazit

Cel putin 46 de persoane din Brixham (Marea Britanie) si zone invecinate au fost confirmate…

51 de minute ago

Ceata densa si vechimea elicopterului – principalele cauze ale accidentului in care a murit presedintele iranian. Implicarea Mossad – total exclusa

Presedintele si ministrul de externe al Iranului au fost oficial declarati morti, dupa ce agentiile…

3 ore ago

Pregatiri pentru prezidentiale, Ciuca isi lanseaza cartea “Un ostas in slujba tarii”: „De cand ma stiu mi-a placut sa pescuiesc”

Presedintele PNL a anuntat, luni, pe site-ul personal, ca in luna iunie isi va lansa…

O oră ago

Ryanair anunta ca isi scumpeste din nou biletele. Compania se asteapta la un profit de 2 miliarde de euro in 2024

Compania aeriana irlandeza Ryanair a raportat luni o crestere cu 34% a profitului anual, la…

O oră ago

Premierul estonian: „Antrenarea soldatilor cu instructori NATO in Ucraina nu duce la escaladarea razboiului”

Temerile aliatilor NATO ca trimiterea de trupe in Ucraina pentru instruirea soldatilor din aceasta tara…

2 ore ago