Cum a fost prins Chereches. A gonit cu matusa lui in masina cu o viteza de 200 km/h

news

Surse judiciare au dezvaluit pentru aktual24.ro cum a fost prins Catalin Chereches in Germania. El era alaturi de matusa lui.

Chereches a fost prins de politistii bavarezi langa gara din Augsburg, cand intentiona sa fuga si din Germania. Pana la gara, el a gonit cu o masina in care se afla si matusa lui cu peste 200 km/h.

La gara, el a incercat sa scape de masina si eventual sa ia un taxi. Acesta este momentul in care a fost prins de politistii bavarezi si de BKA.

„Felicit si multumesc politistilor si partenerilor institutionali interni si externi, romani si germani, care au cooperat direct si permanent pentru capturarea condamnatului penal Chereches Catalin. De asemenea, multumesc politistilor maghiari, austrieci si italieni impreuna cu care s-a cooperat si lucrat pe parcursul acestei operatiuni politienesti internationale. Nu in ultimul rand, multumesc jurnalistilor care au inteles in aceste zile ca trebuie sa limitam comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operatiunea de localizare si capturare”, a transmis marti seara ministrul de Interne, Catalin Predoiu.

Fotografia de mai jos este facuta imediat dupa ce Chereches a fost incatusat.

Chereches a fugit din tara in urma cu doar patru zile, folosindu-se de actele unui var stabilit in Germania. El s-a ales cu dosar penal si pentru trecerea frauduloasa  a frontierei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: