news

Cum a fost surprinsa ambasadoarea Romaniei in India: „Ideea e sa dam jos barierele si sa ne bucuram impreuna. Mi-au facut poze si m-au felicitat” – Video

Ambasadoarea Romaniei in India, Daniela Mariana Sezonov, in varsta de 53 de ani, a fost surprinsa de presa din India intr-o postura mai putin obisnuita. Ea a dansat foarte expansiva la un eveniment traditional unde au fost invitati diplomati straini.

Petrecerea marcheaza sarbatoarea recoltei de primavara, numita traditional Baisakhi. Ea se sarbatoreste, de obicei, in fiecare an pe 13 aprilie si, uneori, pe 14 aprilie, in special in nordul Indiei. Mai multi diplomati straini au participat la festivalul Baisakhi, unde au dansat pe muzica traditionala si au imbracat costume locale, scrie agentia de stiri indiana ANI.

„Ministerul de Externe a invitat toti ambasadorii si reprezentantii corpului diplomatic, precum si personalitati politice si reprezentanti ai mediului de afaceri. Dar Ambasada Romaniei in India e invitata tot timpul la diversele festivaluri si manifestari culturale si participam de cate ori putem”, a explicat ambasadoarea Daniela Mariana Sezonov, pentru Libertatea.

Ea a dansat mai mult decat expansiv, fiind remarcata de presa indiana.

„Ideea e sa dam jos barierele si sa ne bucuram impreuna”, a explicat Daniela Mariana Sezonov pentru Libertatea.

Daniela Mariana Sezonov a fost laudata pe Twitter pentru felul in care danseaza pe muzica traditionala indiana, alaturi de un grup de femei. „Un dans frumos si bine executat de doamna ambasador”, „Super energie si miscari cool”, „Pare ca ambasadoarea Romaniei in India se distreaza pe cinste, iar pasii ei sunt in sincron cu muzica”, au fost cateva dintre comentariile de pe Twitter.

„Mi-au facut poze si m-au felicitat. Au venit la mine sa-mi spuna ca se bucura de prezenta noastra, ca suntem impreuna si ca ne place cultura locala. Pentru ei, faptul ca strainii – si mai ales ales ambasadorii – participa la astfel de sarbatori, este un motiv de mandrie”, a povestit ambasadoarea Daniela Mariana Sezonov pentru Libertatea.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Toata conducerea IPJ Cluj, decapitata pentru o gainarie. Procurorii DNA arata in detaliu cum sefii de rangul doi l-au scapat pe comandant de o amenda de circulatie

Referatul DNA in cazul chestorului Mihai Rus, seful Politiei Cluj, arata in detaliu cu a…

49 de minute ago

Ana Birchall confirma ca va candida la Presedintie: „Dosarele cad efectiv ca popicele. Fie ca se elimina probele, fie ca intervine faimoasa prescriptie speciala”

Ana Birchall a confirmat marti ca va candida la Presedintia Romaniei, informatia fiind anunta in…

42 de minute ago

Noua ordine mondiala. Malaezia se pregateste sa se alature grupului economic BRICS, dominat de Rusia si China

Malaezia se pregateste sa se alature grupului de economii emergente BRICS, a declarat premierul Anwar…

O oră ago

Navele de razboi rusesti se retrag din Cuba sub ochii americanilor. SUA au la fata locului un submarin cu propulsie nucleara

Navele de razboi rusesti care au intrat in portul cubanez Havana au parasit luni tara…

2 ore ago