Categories: life

Cum a scapat un MILIONAR de acuzatia de VIOL: „M-am impiedicat si am penetrat-o accidental”

Un tribunal din Londra a achitat un dezvoltator imobiliar Ehsan Abdulaziz, de 46 de ani, de acuzatia de a fi violat o fata de 18 de ani, dupa doar 30 de minute de deliberare. Milionarul saudit care locuieste la Londra a afirmat ca ar fi penetrat-o accidental pe tanara violata, dupa ce a cazut peste ea.

Instanta a primit de la Abdulaziz o declaratie referitoare la incident: Acesta s-a intalnit cu o tanara de 24 de ani si prietena ei adolescenta la a fost petrecere la clubul la Cirque Le Soir din West End din Londra. Abdulaziz a invitat ambele femei sa i se alature la masa lui si in cele din urma le-a cerut sa il insoteasca la apartamentul lui.

Presupusa victima pretinde s-a trezit in primele ore ale diminetii, cand Abdulaziz a incercat sa o violeze.

Abdulaziz a spus ca s-a dus sa ii ofere tinerei un tricou sau sa ii dea bani de taxi, insa aceasta i-a luat mana si i-a pus-o intre picioarele ei.  Milionarul ar fi refuzat-o, insa tanara s-a enervat si l-a tras spre ea. “Sunt fragil, am cazut jos pe tanara, dar nimic nu sa intamplat, intre mine si fata asta”, a spus barbatul, citat de Daily Mail.

Intrebat de ce au fost gasite urme de sperma in vaginul victimei, acesta a declarat ca a facut totusi sex cu cealalta femeie, si ca ar fi avut urme de sperma pe mana, care ar fi ajuns accidental in vaginul presupusei victime.

In Arabia Saudita, Ehsan Abdulaziz ar fi fost condamnat la moarte pentru tentativa de viol, in Marea Britanie este achitat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Coruptie la Bacau. Un functionar a lesinat cand a vazut mascatii, el tocmai incasa o spaga de 4.000 de euro

Un angajat al Primariei Bacau a fost prins in flagrant in timp ce incasa o…

3 ore ago

Medvedev ameninta ca Marea Britanie va primi un raspuns cu „munitie speciala”: „Un anumit domn Cameron a cerut ca lupta cu Putin sa fie pana la capat”

Fostul presedinte rus Dmitri Medvedev a avertizat vineri tarile Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)…

O oră ago

Cei trei criminali de la Hotel Belmont, eliberati din arestul preventiv. Curtea de Apel Ploiesti a decis sa ii trimita in arest la domiciliu

Cei trei barbati inculpati in cazul omorului care a avut loc in februarie la un…

5 ore ago

Suedia, dispusa sa accepte arme nucleare pe teritoriul ei in caz de razboi. Polonia a anuntat deja ca si ea doreste sa primeasca arme nucleare

Prim-ministrul suedez Ulf Kristersson s-a declarat luni deschis desfasurarii de arme nucleare in Suedia pe…

3 ore ago