Cum altfel? Un condamnat penal se ocupa de organizarea mitingului-mamut al PSD din Bucuresti. Cine va suporta cheltuielile pentru transportul pesedistilor

uncategorized

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat, luni, ca mitingul organizat de social-democrati sambata ar putea dura in jur de o ora si jumatate, iar in aceasta saptamana se poarta discutii cu Politia Capitalei si cu Jandarmeria pentru a stabili care sunt solutiile cele mai bune pentru desfasurarea mitingului, astfel incat acesta sa deranjeze cat mai putin populatia.

“Probabil ca va tine in jur de o ora si jumatate si noi ne organizam in asa fel incat un numar foarte important de colegi de-ai nostri sa poata sa ajunga in timp util la miting”, a spus Marian Neacsu.

Neacsu a mai spus ca organizatiile judetene vor suporta costurile, iar acolo unde organizatiile nu vor avea suficient buget, atunci cheltuielile vor fi suportate de la centru: „In cea mai mare masura, costurile vor fi suportate de organizatiile judetene. Acolo unde organizatiile judetene nu vor avea suficient buget pentru a putea sa-si acopere deplasarea, atunci se va suporta de la centru.

Neacsu a mai spus ca in saptamana aceasta urmeaza sa discute cu Politia Capitalei si cu Jandarmeria pentru a stabili care sunt solutiile cele mai bune pentru desfasurarea mitingului.

“Urmeaza toata saptamana aceasta sa avem intalniri cu Politia Capitalei, cu Jandarmeria, cu Politia Generala, ca sa stabilim care sunt cele mai bune solutii pentru a putea ajunge in timp util sa ne desfasuram evenimentul si sa deranjam cat mai putin populatia Bucurestiului”, a mai explicat el.

In februarie 2016, Marian Neacsu a fost condamnat definitiv de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese. Marian Neacsu si-a angajat nelegal fiica la biroul sau parlamentar

Mitingul anuntat de PSD va avea loc in 9 iunie de la ora 20:00, in Piata Victoriei, si va avea ca tema apararea democratiei si a statului de drept, a afirmat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National, liderul partidului, Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: ,


Comentarii: