Cum arata acum Centrul Rus de pe strada Mihai Eminescu din Chisinau. Stirea a aparut rapid in presa de la Moscova

externe

Persoane necunoscute au vopsit cu rosu Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Chisinau, anunta presa din republica. Stirea a fost preluata imediat de agentia TASS de la Moscova.

Incidentul s-a petrecut vineri.  Din imagini se poate observa cladirea Centrului Rus, de pe strada Mihai Eminescu din Capitala, stropita cu vopsea rosie.

Ofiterul de presa al Politiei Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Stiri.md ca Inspectoratul de Politie Centru a fost sesizat in jurul orei 02:15 despre faptul ca un individ a aruncat cu un borcan in cladirea Centrului.

La fata locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare si Reactionare Operativa din cadrul Directiei de Politie a municipiului Chisinau, pentru stabilirea tuturor circumstantelor. Ajunsi, politistii au stabilit ca un individ a aruncat cu vopsea rosie in peretele cladirii.

Cazul este inregistrat si a fost initiata o procedura contraventionala. Angajatii Politiei intreprind toate masurile pentru identificarea persoanei care a comis aceasta fapta, aceasta urmand a fi trasa la raspundere.

Stirea a ajuns cu rapiditate si in presa de la Moscova.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: