Cum arata noii comunisti din Romania. Ii admira pe Flavia Grosan si pe Nicolae Ceausescu: „Impreuna luptam, gandim si muncim pentru patria noastra, Romania”

politica

Partidul Comunist Roman incearca sa iasa tot mai mult in evidenta, reusind sa coopteze in randurile sale chiar si tineri. Una dintre cele mai puternice organizatii ale PCR este in Popesti Leordeni.

Comunistii din Popesti Leordeni sunt tineri, au chiar si un sediu si tin constant sedinte de partid. Ei au postat pe retelele de socializare mai multe fotografii de la intrunirile lor.

„Impreuna luptam, gandim si muncim pentru patria noastra, Romania”, anunta comunistii din Popesti Leordeni.

Pe pagina de Facebook a organizatiei sunt numeroase citate din discursurile lui Nicolae Ceausescu.

„Problema alegerii cailor de constructie socialista este o problema a fiecarui partid, a fiecarui stat, a fiecarui popor. Nimeni nu se poate erija in sfatuitor, in indrumator a felului in care trebuie construit socialismul! Este treaba fiecarui popor, si noi consideram ca pentru a aseza relatiile dinttre tarile socialiste, intre partidele comuniste, pe baze cu adevarat marxist-leniniste, trebuie odata pentru totdeauna sa se puna capat amestecului in treburile altor state, altor partide!”, este un astfel de citat postat de comunistii din Popesti Leordeni.

Pe langa Nicolae Ceasusescu, comunistii o admira si pe Flavia Grosan, doctorita conspirationista de la Baia Mare.

„Un medic pneumolog propune public o modalitate alternativa de tratare a Covid19. Practic, un specialist isi exprima punctul de vedere pe domeniul sau de activitate. In loc sa studieze si sa supuna testelor amanuntite aceasta solutie alternativa, asa cum ar fi normal, ‘specialistii’ protapiti prin diverse functii platite din bani publici au decis ca este mai bine sa ii inchida gura. ‘Dictatura medicala’ devine o sintagma din ce in ce mai actuala!”, sustin comunistii.

In 2019, deputatii USR Cristian Ghinea si Vlad-Emanuel Durus au depus o propunere legislativa privind interzicerea organizatiilor si propagandei comuniste in Romania. Nu se mai stie nimic de atunci despre aceasta lege.

”Pentru poporul roman, comunismul a insemnat mii de victime, tortura, persecutia minoritatilor etnice, religioase, culturale ori a minoritatilor sexuale, reprimarea miscarilor studentesti, muncitoresti si a disidentilor politici”, arata USR intr-un comunicat de presa.

Ce prevedea propunerea legislativa:

Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la trei la zece ani si interzicerea unor drepturi initierea sau constituirea unei organizatii cu caracter comunist, aderarea la un astfel de grup sau sprijinirea, sub orice forma a vreunei asocieri de acest fel. Nu se pedepsesc persoanele care au comis faptele prevazute la alin 1, daca denunta autoritatilor organizatia, inainte ca aceasta sa fi fost descoperita si sa se fi inceput savarsirea vreuneia dintre infractiunile care intra in scopul grupului.

Confectionarea, vanzarea, raspandirea, precum si detinerea in vederea raspunderii de simboluri comuniste se pedepsesc cu inchisoare de la trei luni la trei ani si interzicerea unor drepturi.

Tot cu inchisoare de la trei luni la zece ani se sanctioneaza utilizarea in public a simbolurilor comuniste.

Distribuirea sau punerea la dispozitia publicului, in orice mod, prin intermediul unui sistem informatic, de materiale comuniste constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la un an la cinci ani

De la sase luni pana la trei ani de inchisoare sau sanctionarea cu o amenda pentru negarea, contestarea, aprobarea, justificarea sau minimalizarea in mod evident, prin orice mijloace, in public, a crimelor comunismului ori a efectelor acestuia.

Prin simboluri comuniste se intelege: drapelele, emblemele, insignele, uniformele, sloganurile, formulele de salut, precum si orice alte asemenea insemne, care promoveaza ideile, conceptiile sau doctrinele comuniste

Mai mult despre:

Comentarii: