Cum arata pomana PSD-PNL: Romanii au voie sa-si cumpere doar 6 alimente cu voucherele de 50 de euro

money

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, joi, la Timisoara, ca voucherele de 50 de euro care fac parte din pachetul de sprijin anuntat de coalitia de guvernare vor fi acordate de la 1 iunie, iar cu ele se vor putea achizitiona sase produse de baza. Budai a precizat ca primele tichete vor fi finantate de la bugetul de stat.

Marius Budai a declarat ca procedura de distribuire a tichetelor valorice va fi similara cu cea a tichetelor de masa.
„Procedura de distribuire va fi similara cu ceea ce se intampla cu tichetele de masa, iar procedura de decontare va fi la fel. Se vor putea achizitiona 6 alimente de baza pe aceste vochere. In primele discutii avem paine, cartofi, ulei, orez, carne de pui si oua. Acestea sunt in prima discutie, pe primul pachet. Pana luni ne-am propus sa mai discutam o data cu ministrul Agriculturii”, a declarat Marius Budai, potrivit News.ro.
Tichetele vor fi distribuite prin Posta Romana.
„Vor ajunge prin Posta Romana. Cei care au pensia pe card primesc cuponul acasa prin Posta Romana si vor primi si tichetul. Mai avem persoanele cu dizabilitati, acolo probabil ne vom indrepta catre DGASPC si evident, tot prin Posta Romana pentru ceilalti. Elevii exact cum primesc bursa sociala vor primi si tichetele”, a afirmat Budai.
Intrebat cand va incepe distribuirea tichetelor, Budai a explicat ca la 1 iunie, cel mai probabil.
„Nu cred ca vom putea avea avizarea interministeriala ca sa incepem cu 1 mai, dar cu siguranta cu 1 iunie vom incepe. (…) Nu exista un acord pentru finantare, dar exista un acord verbal prealabil. Prima tura probabil o vom finanta de la bugetul de stat”, a declarat Budai.
Urmareste-ne si pe:

Comentarii: