Cum a aratat „Jocuri de putere” fara Rares Bogdan. Denise Rifai, chemata in ajutor: „Realitatea TV nu este doar Rares Bogdan”

news

In premiera, emisiunea „Jocuri de putere” de la Realitatea TV a fost moderata, miercuri, de catre un alt realizator al postului. Rares Bogdan a primit interdictie sa intre pe post, timp de doua zile, din partea lui Cozmin Gusa. Rares Bogdan a anuntat ca, in acest conditii, paraseste Realitatea TV.

Emisiunea „Jocuri de putere” a inceput cu un colaj de declaratii de astazi ale liderilor PSD, facute dupa sedinta CEX. Apoi, si-a facut aparitia Claudiu Popa, unul dintre realizatorii postului.

„Este o situatie exceptionala, cei mai multi stiti de ce ma aflu aici. Sunt angajat aici, cu drepturi si obligatii. Am cerut conducerii postului sa discutam despre acest subiect.

Imi doresc ca situatia de la Realitatea TV sa reintre in normal. Nimeni in Realitatea TV incepand cu actionariatul si pana la colegii mei nu doreste sa dea nimanui apa la moara, nimanui care nu doreste binele Realitatea TV. Nimeni nu ia locul nimanui, avem obligatii dar avem si drepturi”, a declarat Popa.

El a spus apoi ca mai multi angajati ai postului vor intra in direct pentru a discuta despre „situatia exceptionala”. Prima a foist Denise Rifai.

„Au fost zile tensionate, se incearca distorsionarea noastra de la cauza unde trebuie sa fim. Sunt presiuni mari, Rares a fost foarte agitat si suparat.

Realitatea TV nu este doar Rares Bogdan, este un spirit. Rares Bogdan sa inteleaga ca aceasta libertate de care ne bucuram se datoreaza oamenilor din conducere care au stras din dinti”, a spus Denise Rifai.

Cozmin Gusa a anuntat, miercuri, ca Rares Bogdan nu mai intra pe post pentru ca „nu vrea redactia”.

„O sa am o discutie cu Rares Bogdan diseara sau maine. Deocamdata nu intra pe post pentru ca nu vrea redactia. Conducerea editoriala nu poate trece peste incidentul de aseara si eu ii dau dreptate. Cum poti sa zici sa fie dat afara directorul statiei, care nu a gresit cu nimic? Acum plec la Cluj si apoi voi discuta cu Rares Bogdan, voi vedea ce isi asuma din greseli.

In aceasta seara si maine seara emisiunea ‘Jocuri de putere’ va fi realizata de Claudiu Popa, care revine dupa ce DIICOT a decis ca am avut dreptate cand am spus ca el nu a gresit cu nimic”, a declarat Gusa.

Intr-o postare pe Facebook, Rares Bogdan a spus ca brandul „Jocuri de putere” ii apartine.

„Am avut un schimb de mesaje cu domnul Cozmin Gusa la pranz, cand acesta mi-a comunicat ca nu voi intra astazi si maine pe post. I-am cerut respectuos sa se gandeasca de doua ori, pentru ca acest lucru va aduce deservicii postului de televiziune si va fi un afront la adresa telespectatorilor si ascultatorilor sai. Plus un afront direct la adresa mea, care am contribuit masiv, alaturi de invitatii mei si echipa Jocuri de Putere, ca Realitatea TV si mai ales emisiunea-fanion de la ora 21.00 sa ajunga in topul talk-show-urilor din Romania.

I-am explicat scurt si concis: daca nu mi se permite accesul pe post la ora 21.00 voi considera ca Realitatea TV a decis despartirea de mine si echipa mea.

Inca ceva: numele ‘JOCURI DE PUTERE’ nu apartine Realitatii TV, ci mie. Le atrag atentia sa nu foloseasca acest brand fara consimtamantul meu. Eu inca sper ca bunul Dumnezeu le va da gandul cel bun si imi vor permite sa realizez emisiunea la acest post, cu invitatii pe care ii consider eu relevanti si care sunt iubiti de publicul ‘Jocuri de Putere’”, a scris Rares Bogdan.

 

Comentarii: