Cum au intervenit americanii in cazul Sorina. Avocata: „N-ati auzit niciodata de vreun roman, oficial, la dispozitia noastra?”

news

Avocata Claudia Postelnicescu dezvaluie o informatie mai putin cunoscuta. Sorina, fetita din Baia de Arama care s-a aflat in centrul unui scandal national, a fost aproape permanent in atentia unui oficial al Ambasadei SUA.

„Inca ceva despre americani, ca m-am enervat, mai ales in contextul cretinismelor legate de investigatia echipei lui Tolontan la Caracal si suspiciunile privind traficarea unor minore inclusiv in staff-ului american din Deveselu: in cazul Sorinei Sacarin, functionarii ambasadei SUA au stat peste program sa se ocupe de viza Sorinei in SUA, intrucat au considerat cazul ei o prioritate de gradul zero.

Un oficial al ambasadei SUA a fost tot timpul aproape de familie, stiti genul de oficial roman care poate fi sunat la 5 dimineata de niste cetateni simpli disperati? Ah, nu stiti, n-ati auzit niciodata de vreun roman, oficial, la dispozitia noastra? Nici eu. Americanii SUNT la dispozitia cetatenilor simpli, aia ilustrii anonimi.

Sorina a primit bomboane si jucarii, sa ii aline stresul si spaimele inerente oricarui copil trecut printr-o astfel de epopee. La noi, copiii care suna ‘tin linia ocupata’, dezumanizatilor abrutizati cu putere”, a scris jurnalista pe Facebook.

Sorina se adla acum in Statele Unite, alaturi de familia adoptativa. Fetita s-a acomodat foarte bine, ia cursuri de pian si gimnastica si a inceput sa invete limba engleza.

Mai mult despre:

Comentarii: