Cum este bagata limuzina lui Kim Jong Un in trenul blindat cu care a venit in Rusia – Video

externe

Noi imagini virale din timpul calatoriei recente a lui Kim Jong Un in Rusia. In trenul blindat cu are a ajuns in Rusia, oficialii nord-coreeni au transportat si limuzina blindata a „iubitului conducator”.

Masina a ocupat unul dintre vagoanele trenului, limuzina fiind filmata in timp ce  se chinuia sa intre cu spatele in tren.

Alte imagini virale au fost cu oficialii nord-correni curatand scaunul pe care urma sa stea Kim Jong Un.

Trenul blindat, care include dormitoare si o sala de sedinte dotata cu iluminare montata pe perete, lambriuri din lemn inchis si fotolii din piele de culoare roz-rosiatica, pare a fi mijlocul de transport preferat al lui Kim. Acesta a parcurs 4.500 km prin China pentru cel de-al doilea summit cu Trump, la Hanoi in 2019 – o calatorie care a durat doua zile si jumatate.

Doar cativa alesi au vazut interiorul, inclusiv un oficial rus, Konstantin Pulikovski, care, in cartea sa Orient Express, a povestit meniurile rafinate din timpul unei calatorii prin Orientul Indepartat al Rusiei cu Kim Jong-il.

Pasagerii puteau alege dintr-o gama eclectica de mancaruri, inclusiv cele din Coreea si Japonia, si o lista de vinuri care includea Bordeaux si Burgundia, a scris Pulikovski, adaugand ca divertismentul era asigurat de tinere cantarete.

Protectia liniei de lideri dinastici nord-coreeni – despre care se spune ca sunt paranoici in ceea ce priveste securitatea lor personala – este asigurata de placi de blindaj instalate sub vagoanele folosite ca dormitoare si locuri de intalnire.

Potrivit unui articol publicat in 2009 in ziarul sud-coreean Chosun Ilbo, trenul familiei Kim cuprinde 90 de vagoane si, in mod normal, calatoreste impreuna cu alte doua trenuri – unul in fata, care se ocupa de controalele de securitate, iar altul in spate, pentru garzile de corp si alt personal.

Aproximativ 100 de agenti de securitate sunt trimisi in statiile de pe traseu pentru a cauta bombe, a declarat ziarul, citand informatii furnizate de serviciile de informatii sud-coreene si americane si marturii ale unor dezertori nord-coreeni. In momentul in care trenul lui Kim se apropie de o statie, curentul electric de pe alte sine este oprit pentru a opri trecerea trenurilor in zona.

Dimensiunile mari ale trenului si greutatea suplimentara cauzata de intaririle blindate ii mentin viteza medie la 60 km/h, dandu-i lui Kim timp suficient pentru a decide ce vrea in schimbul obuzelor de artilerie nord-coreene si al rachetelor antitanc care au atras atentia Kremlinului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: