Cum exploateaza televiziunile PSD durerea familiilor din Caracal: „Lucruri absolut abjecte”

analize

Romania TV si Antena 3, televiziuni de propaganda ale PSD, au transformat tragedia din Caracal intr-un spectacol mediatic dezgustator, in care familiile celor doua fete au devenit actori fara voie, fiind folosite pentru cresterea audientelor si pentru manipularea publicului in interes politic.

„Este inuman, imoral si ilegal cum poate exploata propaganda mafiei suferinta parintilor Luizei. Romania TV face zilele acestea tot felul de lucruri absolut abjecte.

Cat de ticalosi pot sa fie acesti mercenari media ai mafiei, profita de niste oameni simpli, disperati si indurerati, care nu cunosc presa din Bucuresti si le exploateaza cu cinism durerea pentru audienta. Le baga cutitul in rana cu sadism si stiind bine ca ii fac sa sufere, ca sa sufere si mai mult in direct, totul pentru rating si numai pentru rating.

Face asta o televiziune care a sprijinit PSD si mafia, adica a sprijinit pe cei responsabili de tragedia acestor oameni. Televiziunea lui Sebastian Ghita, cel a carui firma a blocat modernizarea 112, cel aflat in cardasie cu Ponta si cel care a participat la propaganda regimului Dragnea, cel care il invita pe Iordache zi de zi.

Criminalul isi exploateaza victimele. E sinistru in ce tara putem sa traim. Pur si simplu este inuman si CNA se preface ca nu vede, organizatiile care au ca obiect de activitate respectarea normelor etice tac, nimeni nu ia atitudine”, a sesizat Malin Bot.

Si Antena 3, in frunte cu Mihai Gadea, a fost recent acasa la familia Alexandrei.

„Televiziunile se dedau la niste intoxicari incredibile, cu minciuni care au ajuns sa se bata cap in cap, bazate insa pe apetitul publicului pentru senzational, macabru, conspiratie. In acest ambalaj sunt livrate manipularile cu tinta aleasa.

Publicul primeste ce doreste si amestecat cu ceea ce doreste ii este inoculat si ceea ce trebuie sa gandeasca. De exemplu, acum, povesti abracadabrante fac din lupul singuratic Dinca un autentic sef de retea transfrontaliera, pe de-o parte pentru a continua povestea care aduce trafic in seceta de stiri a verii, pe de alta parte pentru a ridica noua stea, Alexandru Cumpanasu, vestit deja de Ion Cristoiu ca prezidentiabil”, a observat si Ioana Ene Dogioiu pe ziare.com.

Mai mult despre: ,

Comentarii: