Cum a fost luat de guler un ministru PSD fata Guvernului. Huiduit de sute de salariati disperati: ”Am asteptat destul! Am asteptat destul!” – Video

news

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a coborat, luni in mijlocul celor peste 2000 de angajati ai CFR Marfa care protesteaza acuzand situatia grava in care se afla companie si le-a spus oamenilor ca problemele lor trebuie solutionate „in liniste, fara presiune”. Unul dintre protestatari i-a replicat ministrului: „Am asteptat destul!” moment in care mai multi dintre protestatari au inceput sa huiduie.

”Sunt alaturi de voi, sunt atent la problemele voastre, stiu cu ce va confruntati si impreuna vom gasi solutii. Va multumesc pentru incurajarea pe care mi-o aratati in a va sustine problemele dumneavoastra. Insa probleme dumneavoastra trebuie sa se solutioneze impreuna, in liniste, fara presiune, cu incredere reciproca” le-a spus Luacian Sova celor peste 2000 de angajati ai CFR Marfa care protesteaza fata de situatia financiara precara a companiei, conform News.ro.

”Am asteptat destul! Am asteptat destul!” a fost replica unuia dintre protestatari, moment in care mai multi dintre cei prezenti au inceput sa huiduie.

Ministrul Transporturilor si-a continuat discurusul si i-a asigurat pe angajatii CFR care protesteaza: „Atata cat se poate face pentru dumneavoastra, asta se face acum”.

Peste 2000 de angajati ai CFR Marfa protesteaza, luni la Ministerul Transporturilor, acuzand faptul ca CFR Marfa are datorii foarte mari, ca in companie nu s-a investit de foarte multi ani, viteza medie de circulatie pe cale aferata a scazut dar si faptul ca nu se adopta un statut al feroviarului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: