Cum i-a furnizat PNL munitie lui Simion. Liderul AUR face publica inregistrarea cu un deputat PNL: „Ii facem membri PNL de forma si gata. Intelegi? Ne spui unde, institutii deconcentrate”

politica

George Simion, tensiuni, AUR, 35%, europarlamentare, revolta

Copresedintele AUR George Simion a dat publicitatii, luni seara, o inregistare realizata de deputatul AUR Ciprian Titi Stoica in care i se ofera de catre deputatatul PNL Cosmin Sandru functii in institutii deconcentrate pentru apropiatii sai  ca sa nu voteze motiunea de cenzura.

„Eu ti-o spun direct, promovam cativa oameni unde vrei tu, unde spui, nu stie nimeni, ii facem membri PNL de forma si gata. Intelegi? Ne spui unde, institutii deconcentrate…”, spune deputatul PNL in inregistrare.

Contactat de Antena 3, deputatul PNL Cosmin Sandru a sustinut ca nu a sunat pe nimeni. Cand i s-a spus ca a fost inregistrat, Sandru a admis ca s-a intalnit cu deputatul AUR saptamana trecuta, dar spune ca a avut o discutie privind pozitia celor de la AUR referitoare la motiune.

Sandru a mentionat ca nu i-a oferit functii deputatului AUR : ”Sa nu fie extras din context. Daca e inregistrarea cap coada nu am nici un fel de emotie”. Sandru a mai sutinut ca nu a avut ce sa-i ofere parlamentarului AUR.

Deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica a anuntat ca a depus probe, inclusiv filmari, la DNA, potrivit carora “lideri ai PNL Timis” au incercat sa-l cumpere pentru a nu vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Citu.

Cosmin Sandru este ginerele omului de afaceri Dumitru Dinulescu, proprietarul Dinu Instal, prieten de vacante exotice cu fostul primar al Timisoarei Nicolae Robu.

Dumitru Dinulescu este vechi membru PNL si un veteran al contractelor pe bani publici date de Nicolae Robu. Firmele socrului si ginerelui au beneficiat de contracte de milioane de euro, scrie presa locala.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: