Cum ii mai injura Codrin pe „rezisti”: „Trotinetistilor, ciudatilor”. PSD-istul crede ca utilizarea trotinetei este ceva rusinos si condamnabil

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, lanseaza un nou val de invective la adresa „rezistilor”, adica a sustinatorilor USRPLUS si PNL. El foloseste in sens jignitor si termenul de „trotinetisti”, pe langa  „sperietori”, „ciudati”, „obraznici” si „sobolani”.

„Mai rezistilor, mai spaima talibanilor, de facturile uriase nu ziceti nimic? De anomaliile create de voi, cu sumele alea de 150 mii de euro pentru un apartament de 2 camere? De situatiile astea de pe intreg teritoriul Romaniei? De lumea nervoasa, batjocorita si umilita de voi, istericii pamantului, cei care ati desfiintat Ordonanta 114 pentru ca era a lui Dragnea? De scumpirile in cascada de care sunteti direct responsabili? De toate astea nu ziceti nimic in motiunea voastra idioata, mai sperietoarelor?”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Intr-o alta postare, Stefanescu incearca sa-i jigneasca pe „rezisti” facandu-i si „trotinetari”.

„Miscarea rezist inseamna tot ce e mai rau pentru Romania! Inseamna batjocorirea traditiilor stramosesti, bisericii, familiei si celorlalte lucruri ce ne atesta ca natiune! Inseamna interese straine, anularea istoriei noastre, legi impuse din afara, o noua normalitate si comportament bizar. Inseamna Bulai, Clotilde, Barna, Chichirau si alti ciudati care ne-au facut viata un cosmar!

Inseamna trotinetarii aia obraznici care aruncau cu bani in batrani, inseamna tupeu sobolanesc, parade multicolore, sfidare si lipsa elementara de educatie! Inseamna comportament deviant, zero scrupule, boala, cancer galopant! Si cine se aliaza cu astia e din acelasi aluat! Iar Citu, Orban si PNL au facut-o!”, a mai spus Stefanescu.

Trebuie rermarcat ca mai toti liderii PSD sunt in posesia unor masini de lux, sedintele cu liderii PSD transformand parcarea din curtea partidului in salon auto de lux.

Stefanescu este in acest moment cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea. El a anuntat in ultimele trei luni ca echipa Ciolacu din PSD va fi rasturnata, ca va face dezvaluiri despre coruptia liderilor PSD si ca Liviu Dragnea va veni si el cu noi noi dezvaluiri. Nimic din ce a promis nu s-a intamplat.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: