Cum ii „protejeaza” jandarmii pe manifestanti. Replica de interlop a unui jandarm catre o protestatara: „Esti smechera? Nu esti” – Video

news

Jandarmii au avut un comportament agresiv fata de protestatarii aflati sambata in Piata Victoriei desi tot ei au distribuit fluturasi in care spuneau ca se afla acolo pentru a-i „proteja” pe manifestanti.

Angi Serban, unul dintre cei mai activi protestatari, a avut parte de o replica golaneasca din partea unui jandarm aflat in Piata Victoriei.

Vezi video de la minutul 13.00:

Jandarmii au condus la sectia de politie sase dintre protestatarii veniti sambata seara in Piata Victoriei, ulterior acestia fiind amendati cu suma totala de 9.100 de lei.

Reprezentantii Jandarmeriei Capitalei au anuntat ca in timpul protestului din Piata Victoriei, sase persoane au fost conduse la sectia de politie, pentru audieri, ulterior fiind amendate cu o suma totala de 9.100 de lei, scrie Mediafax.

Amenzile au fost date pentru injurii, tulburarea ordinii publice, impiedicarea fortelor de ordine de a-si indeplini obligatiile si refuzul de a parasi manifestatia la solicitarea fortelor de ordine.

La protestul de duminica seara din Piasa Victoriei au participat in jur de 7.000 de oameni, care au cerut demisia Guvernului si au scandat ”PSD, ciuma rosie”, ”Hotii!” si ”Demisia!”. Unii dintre protestatari au avut conflicte cu jandarmii. Manifestantii le -au strigat ”Sclavi” jandarmilor si au cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: