Cum il pune la punct Berbeceanu pe Tariceanu: „Ar putea sa isi parieze procentele pentru ca, practic, nu ar avea nimic de pierdut”

politica

Traian Berbeceanu il ironizeaza pe Calin Popescu Tariceanu, al carui partid este cotat in sondajele de opinie la 2%. Berbeceanu s-a inscris recent in PNL.

„Tariceanu este singurul politician care ar putea sa isi parieze procentele pentru ca, practic, nu ar avea nimic de pierdut”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, arata ca ALDE este cotata cu doar 2,4% din intentiile de vot, mult sub pragul parlamentar.

ALDE scade si mai mult in sondaje, fiind creditata cu doar 2,4% din intentiile de vot, anunta Europa FM. Pentru formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu este cel mai slab scor, reprezentand mai putin de o treime din procentajul pe care il avea in urma cu exact un an (7,4% in august 2019).

Barometrul Europa FM a fost realizat de IMAS in perioada 6 – 26 august, pe un esantion de 1010 persoane si are o marja de eroare de 3,1%.

Pentru PSD este cel mai slab scor din ultimele 8 luni. Doar in ianuarie a mai inregistrat partidul condus de Marcel Ciolacu un procentaj mai slab (20,6%), in rest avand intre 23 si 25 de procente.

PNL ramane pe primul loc cu 33,6% din intentiile de vot la parlamentare.

Pe locul 3 in ierarhia politica este Alianta USR – USR, cu 18,3% din optiuni – o usoara crestere fata de luna iulie, cand Alianta avea 17,2%.

Pro Romania creste in aceasta luna, ajungand la 10,6%, dupa ce in iulie partidul lui Victor Ponta cobora la 9,7%.

UDMR stationeaza deasupra pragului electoral cu 5,7%, dupa ce in iunie era creditata cu doar 3,4%, iar in iulie inregistra o revenire (5,6%).

PMP ramane sub limita care i-ar permite sa intre in Parlament (4,1%).

Comentarii: