Cum ingroapa Dragnea PSD-ul. Interviul cu fostul stapan al PSD a triplat audienta postului Realitatea Plus

politica

Interviul difuzat de Realitatea Plus cu Liviu Dragnea a triplat audienta postului, anunta Pagina de Media. Este doar prima parte dintr-o serie de cinci episoade.

La nivelul intregii tari, 155.000 de romani s-au uitat, in medie, in fiecare minut pe intervalul discutiei Anca Alexandrescu – Liviu Dragnea. Audienta Realitatea TV a fost de peste doua ori mai mare decat era inainte sa inceapa interviul. In varful de audienta, se uitau la Dragnea peste 200.000 de romani (de trei ori mai multi decat era inainte de ora 18.00), scrie Pagina de Media.

Realitatea a fost pe locul 6 in topul programelor, intr-un interval orar dominat fara drept de apel de Acces Direct, cu serialul „Vulpita”: 1,3 milioane de romani pe post, de peste doua ori mai multi decat Pro TV (cu „Ce spun Romanii”).

Posturile de stiri pe intervalul interviului cu Liviu Dragnea, la nivel national:

Antena 3: 185.000 de telespectatori
Romania TV: 183.000
Realitatea Plus: 155.000
Digi 14: 96.000
B1 TV: 94.000

Interviul cu Dragnea apare in plina campanie a liderilor PSD de delimitare de Liviu Dragnea, acestia incercand sa faca uitate abuzurile fostului stapan al partidului. Pana la alegerile locale mai sunt doar trei luni. Reaparatia pe ecrane a lui Liviu Dragnea readuce aminte romanilor cat de nociv a fost PSD pentru Romania si in perioada recenta.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: