politica

Cum isi face o noua oaste Dragnea cu cei care pana ieri injurau PSD si il faceau bandit: „Nu lasati infractorii si incompetentii sa va conduca!”

Cea mai noua achizitie a PSD, pentru a o mentine pe Dancila in fruntea guvernului, este senatorul PMP Iustin Talpos. Acesta avea pana recent cuvinte extrem de dure atat la adresa acestui partid cat si a lui Dragnea.

In urma cu doar doua luni, Talpos le cerea romanilor sa nu se lase condusi de „infractori si incompetenti”.

“ Niciodata PSD-ul nu s-a apropiat atat de mult ca acum de ultimii ani ai regimului Ceausescu(…) Pe vremuri se vorbea de elita de la Scornicesti. Acum, despre cea din judetul Teleorman. Inca exista oameni integri in partidul vostru, oameni cu principii si coloana vertebrala, dar care sunt acoperiti de marea masa a pesedistilor care fac scut in jurul unui condamnat pentru frauda si inculpat in multe alte dosare. Nu lasati infractorii si incompetentii sa va conduca! Liviu Dragnea este urmarit penal pentru abuz in serviciu, obtinere de catre Tel Drum de fonduri europene cu acte false si constituire de grup infractional organizat. Sa nu uitam ca a fost condamnat si la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul referendumului. Periodic, acest individ va pune o intrebare, pe care cel mai probabil o va adresa si Romaniei in anul 2019: ,’Vreti sa fiu presedintele vostru?’ Noi ii vom spune: ‘Nu!'”, spunea Talpos pe 20 martie.

Iata cum a fost intampinat, marti, de noii sai colegi, infractorii.

“Organizatia PSD Maramures si Organizatia PSD Baia Mare il primesc cu bratele deschise pe Iustin Talpos, si impreuna suntem convinsi ca vom avea solutii mai bune pentru maramureseni si baimareni”, a declarat Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

Traian Basescu a dezvaluit, luni, ce i-a promis PSD senatorului Talpos.

„Daca imi pare rau de cineva imi pare rau de Talpos, care nu a avut nicio legatura cu PSD-ul inainte si i s-a promis ca dupa acest mandat va fi inspector-sef la Maramures. Un profesor de istorie care ne-ar fi fost bun in grupul parlamentar si intotdeauna un istoric e bun la casa omului, dar am ramas cu Tomac, care e un istoric mai bun decat Talpos. Asteptam sa-l vedem inspector-sef la Invatamant la Maramures pe domnul Talpos”, a declarat Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Evadare in Franta, trei gardieni au fost ucisi in timpul unui atac armat asupra dubei penitenciarului. Comando de infractori

Trei ofiteri de penitenciar francezi au fost ucisi si alti doi au fost raniti intr-un…

24 de minute ago

Rachete Patriot pentru Ucraina, Ciolacu nu mai recunoaste ce a spus acum doua zile

Premierul PSD Marcel Ciolacu si-a schimbat pozitia in legatura cu eventuala trimitere a uunui sistem…

2 ore ago

Norvegienii de la Equinor au preluat cota Gazprom pe piata europeana a gazelor naturale – Bloomberg

Compania norvegiana de petrol si gaze Equinor a devenit in mod discret un jucator important…

45 de minute ago

Fostul sef al serviciilor de informatii, Nikolai Patrusev, va ocupa pozitia de consilier al lui Putin

Fostul secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei, destituit de Vladimir Putin, Nikolai Patrusev, va…

3 ore ago