life

Cum isi ia ramas bun un politist de la cainele sau: „Axel, vreau sa-ti multumesc pentru ca ai vegheat asupra noastra asa cum ai facut-o! A fost o onoare si un privilegiu nu doar sa te cunosc, ci si sa ajung sa lucrez cu tine”

Imagini in care un politist american se desparte de cainele sau, pe moarte, continua sa se viralizeze pe retelele de socializare. „Legatura dintre un caine de politie si partenerul sau nu poate fi rupta niciodata, nici macar in moarte”, scrie Friends of Central Falls Animals.

Axel a fost un caine foarte special. A facut parte din Departamentul de Politie din Central Falls timp de multi ani. Chiar si dupa ce s-a pensionat, Axel a fost mereu alaturi de oamenii din comunitatea sa. De fapt, toata lumea il cunostea si il iubea foarte mult, asa ca, atunci cand a murit, un numar foarte mare de oameni s-au grabit sa isi exprime durerea si tristetea pentru pierderea unei fiinte atat de exceptionale precum Axel.

Iata ce a scris departamentul de politie pe Facebook:

„A facut o treaba fenomenala in mentinerea strazilor in siguranta si s-a asigurat intotdeauna ca ofiterii nostri sunt in siguranta, indiferent cat de periculoasa era o situatie. Nu ar fi ezitat sa isi dea viata pentru a salva viata unui coleg, in special a partenerului sau, ofiterul Decristoforo”, a subliniat politia din Central Falls.

Inainte de a lucra cu ofiterul Decristoforo, Axel facea parte dintr-un alt departament si toata lumea credea ca K9 se va adapta greu la lucrul cu noii oameni, dar nu a fost niciodata asa. De fapt, Axel si noul sau partener au fost „instantaneu cei mai buni prieteni, care erau siguri ca se vor sustine reciproc”.

Departamentul a scris, de asemenea, cum ofiterul Decristoforo si-a pierdut „cealalta jumatate” si a inclus un mesaj pentru el.

„Axel te-a iubit mai mult decat pe el insusi! Asta era exact tipul de caine care era. A fost al tau! Ar fi facut orice pentru tine. Acum are nevoie ca tu sa faci ceva pentru el! Ramai puternic si incearca sa-ti amintesti ca nu ar fi vrut sa te vada suparat!”, a fost mesajul politistilor pentru colegul lor, Decristoforo.

„Axel, vreau sa-ti multumesc pentru ca ai vegheat asupra noastra asa cum ai facut-o! A fost o onoare si un privilegiu nu doar sa te cunosc, ci si sa ajung sa lucrez cu tine. Vei fi pentru totdeauna ofiterul meu pensionat preferat”, a subliniat politistul Decristoforo.

„Legatura dintre un caine de politie si partenerul sau nu poate fi rupta niciodata, nici macar in moarte. Poate ca K9 Axel nu mai este fizic alaturi de ofiterul Decristoforo, dar il va veghea pentru totdeauna si, in felul sau, se va asigura ca isi incheie fiecare tura in siguranta, asa cum facea atunci cand erau impreuna si asigurau siguranta pe strazi!”, au mentionat prietenii aninalelor din Central Falls pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Fostul sef al NATO: „Sistemele din Romania si Polonia ar trebui sa doboare rachetele Rusiei care vizeaza Ucraina”

Tarile NATO ar trebui sa foloseasca sistemele de aparare aeriana cu baze in Europa de…

6 ore ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

10 ore ago

Cea mai bogata femeie din Australia cere Galeriei Nationale sa-i retraga portretul dintr-o expozitie

Miliardara australiana Gina Rinehart a cerut Galeriei Nationale din Australia sa-i elimine portretul dintr-o expozitie…

10 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

11 ore ago

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc la Poarta Alba

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc, miercuri seara, la iesire din Poarta…

11 ore ago