Cum justifica PNL prezenta mamei penalului Chereches pe lista sa de candidati: „Nu suntem in perioada NAZISTA”

politica

PNL a confirmat, joi, oficial, ca mama primarului penal din Baia Mare, Catalin Chereches, se afla pe prima pozitie pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor din Maramures.

Liderul filialei PNL Maramures, Mircea Dolha, a declarat ca BPN a votat, cu doar doua abtineri, lista care va fi deschisa de Viorica Chireches, mama lui Catalin Chereches. „Nu suntem in perioada nazista. Nu are nicio treaba mama pentru ca poate fiul a gresit si daca a gresit va plati. Domnia sa este o doamna perfect onorabila” a spus deputatul, care va deschide lista la Senat.

„Doamna medic este managerul celui mai performant spital din tara, foarte recunoscuta de cetatenii carora le-a facut mult bine. Am reusit sa o inscriu in PNL, a fost curtata de mai multe partide inclusiv de PSD” a mai spus Dolha.

Intrebat daca asocierea cu primarul aflat in arest preventiv nu va afecta imaginea PNL, Dolha a raspuns facand o paralela cu tatal lui Vladimir Tismaneanu, „lider comunist”, sau cu unchiul lui Dacian Ciolos, Virgil Ardelean, zis „Vulpea”, fostul sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat, la finalul sedintei BPN de joi, in care au fost validate listele din 35 de judete, ca „in PNL judeci omul, nu familia sau vecinii de scara. Nu poti sa raspunzi pentru copilul tau mare si vaccinat”, adaugand ca mama primarului din Baia Mare este foarte apreciata in comunitate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: