Cum l-a amenintat MAFIA din Craiova pe cel care a denuntat-o pe Olguta Vasilescu: „Viata e scurta. Poti sa mori la plaja”

politica

Petru Becheru, unul dintre denuntatorii principali din dosarul Olguta Vasilescu a fost amenintat cu moartea de catre oamenii primarului Craiovei. In paralel, Olguta Vasilesciu s-a straduit din rasputeri sa il discrediteze si sa il scoata „nebun”.

Conform Romania Libera, dupa ce a fost umilit public de catre Lia Olguta Vasilescu, denuntatorul Petru Becheru a fost amenintat, voalat, cu moartea, de catre un angajat al acesteia: „Viata e scurta. Poti sa mori la plaja”.

Procurorii DNA au cerut Tribunalului Bucuresti sa impuna masura controlului judiciar fata de Lia Olguta Vasilescu, primar al Craiovei.

Procurorii DNA sustin, intr-un comunicat de presa, ca edilul din Banie ar fi incercat discreditarea unui martor denuntator din dosarul in care a fost trimis in judecata pentru coruptie.

Astfel, procurorii cer ca Vasilescu sa nu mai aiba voie sa ia legatura cu martori din dosarul sau.

Cererea vine la cateva zile dupa ce Olguta Vasilescu a postat pe Facebook, selectiv, acte din dosarul de urmarire penala, apoi i-a invitat pe simpatizantii sai sa faca aprecieri asupra probelor.

DNA mai spune ca Vasilescu a incercat discreditarea martorului denuntator, publicand o fotografie a acestuia si formuland comentarii in legatura cu credibilitatea afirmatiilor sale.

„Ca urmare, martorul a fost jignit sau amenintat cu moartea de sute de persoane care au postat pe pagina de socializare a inculpatei Vasilescu Lia Olguta. In aparenta aceasta a intervenit in discutii cerand decenta, dar tot inculpata i-a incitat pe cei care comentau”, sustine DNA.

Procurorii mai spun ca edilul a folosit un limbaj agresiv in spatiul public virtual si ca gesturile sale sunt incompatibile si contrare dispozitiilor procesual penale.

Mai mult, pe 3 august, Lia Olguta Vasilescu a exprimat o pozitie prin care s-a aparat in „aceeasi maniera”.

„Procurorii apreciaza ca luarea masurii controlului judiciar s-ar impune ca o garantie a bunei desfasurari a procesului penal, masura proportionala cu gravitatea acuzatiilor formulate in dosarul penal si conduita procesuala a inculpatei” contiua procurorii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: