Cum l-a cenzurat Badea pe Basescu. Fanii Antena 3 nu trebuie sa stie ca Felix a fost TURNATOR

actualitate

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a preluat un mesaj postat pe Facebook de fostul presedinte, Traian Basescu, insa a avut grija sa cenzureze pasajele deranjante pentru Dan Voiculescu.

Traian Basescu a postat un nou mesaj in care isi indeamna sustinatorii sa boicoteze produsele companiilor care isi fac reclama la televiziunile din trustul lui Dan Voiculescu.

S-a enervat cineva? Calm, calm…enervarea dauneaza grav sanatatii. Lista extinsa. Familia mea nu vrea sa plateasca…

Posted by Traian Basescu onĀ Sunday, February 28, 2016

Dorind sa il ironizeze, Mircea Badea a preluat mesajul pe blogul sau, insa a avut mare grija sa cenzureze pasajele in care Dan Voiculescu este catalogat ca „turnator”. Badea a tinut sa se pozeze cu produsele vizate de boicotul fostului presedinte.

badea base badea

Potrivit CNSAS, Dan Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, in februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. Acesta „a relatat verbal despre contactele si schimburile de pachete intre sportivi romani si cei straini, cu prilejul campionatelor de box din 1969, despre schimburile de valuta” si apoi, in Republica Socialista Cehoslovaca, unde a insotit ca translator echipele romanesti de hochei pe gheata. De asemenea, in 1973 a fost recrutat in reteaua Directia a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix” si timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate in strainatate si cetateni straini cu care a avut contact.

Dan Voiculescu a declarat pe propria raspundere la inceputul mandatului de senator, in 2004, ca nu a colaborat cu Securitatea ca politie politica, recunoscind insa ulterior, in urma deciziei CNSAS si a materialelor de presa, ca a fost informator.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: