Cum l-a dezgropat presa pe Ioan Stoica pentru trafic. Nu avea cum sa fie dat afara din casa pentru ca e mort de doi ani

news

Numeroase publicatii online au relatat zilele trecute ca patonul jocului piramidal Caritas, Ioan Stoica, a fost dat afara din casa, el ajungand sa doarma sub cerul liber. Insa Ioan Stoica este mort de doi ani.

Stirea ca Ioan Stoica a fost dat afara din casa, in aceasta saptamana, a fost publicata initial in Foaia Transilvana. De acolo a fost preluata de Libertatea, dupa care numeroase alte publicatii s-au grabit sa publice si ele aceasta stire.

„Ioan Stoica, unul dintre cei mai bogati romani la inceputul anilor ’90, a ajuns intr-o situatie disperata. Fondatorul jocului piramidal Caritas a fost dat afara din garsoniera in care locuia cu chirie in Brasov, informeaza Foaia Transilvana. Ioan Stoica nu a mai platit utilitatile de cativa ani, iar proprietarul imobilului a cerut evacuarea sa. Cu cateva zile in urma, politistii brasoveni au intervenit si l-au dat afara pe celebrul chirias. Astfel, in plina iarna, Ioan Stoica, in varsta de 76 de ani, a ajuns sa doarma sub cerul liber”, a scris Libertatea.

Insa Ioan Stoica este mort de doi ani.

Stirea ca Ioan Stoica a fost dat afara din casa este de fapt din 2018, fiind publicata in Adevarul. Foaia Transilvana a preluat-o cu copy-paste, dupa care o multime de alte publicatii l-au inviat si ele pe Ioan Stoica.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: