Cum l-au PROSTIT internautii pe Radu Tudor: „Am fost postaci cu numele de Pustnicul Spatial si Lupul Danez”

news

„Autobaza”, un grup de internauti cunoscut pentru farsele facute la adresa unor jurnalisti, a reusit sa il pacaleasca si pe „specialistul in probleme militare si de securitate” Radu Tudor. Realizatorul de la Antena 3 a fost pacalit de un internaut care a pretins ca a fost postac pentru Elena Udrea si Klaus Iohannis.

Un anume Vlad Furtuna l-a contactat pe Radu Tudor pe Facebook si a pretins ca a fost „postac” pentru Elena Udrea si Klaus Iohannis, lucrand intr-un loc numit „Autobaza”. Radu Tudor a reactionat imediat, solicitand mai multe detalii, fara sa isi dea seama ca este luat la bascalie.

Desi povestile lui Furtuna erau halucinante, Radu Tudor le-a inghitit pe nemestecate. Furtuna sustinea ca un coleg al sau a dorit sa iasa din „Autobaza” si a fost amenintat ca „isi va gasi surorile in Dambovita”. Cutremurat, Radu Tudor a exclamat: „Doamne fereste!”.

O alta victima celebra a celor de la Autobaza a fost o jurnalista de la Click, care a publicat un interviu cu un pretins prieten al unei barmanite care a murit in Centrul Vechi din Bucuresti. Detalii despre jurnalista si „Glorie Mielului Sfant” sunt aici.

Vezi mai jos dialogul lui Radu Tudor cu Autobaza.

radu tudor radu tudor2
radu tudor3 radu tudor4
radu rudor5 radu tudor6

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: