Cum poate PSD sa scape de „Mu#e PSD”. „Pentru tine, ‘draga’ PSD, exista o solutie. E trist ca esti asa de rau incat a fost nevoie sa coboram cu totii atat de jos”

news

Oana Gheorghiu de la „Daruieste Viata”, o asociatie care reuseste sa construiasca din donatii un spital pentru copiii bolnavi de cancer, a dat publicitatii un mesaj adresat PSD care in scrut timp a devenit viral pe Facebook.

Oana Gheorghiu aminteste de numeroasele mesaje cu „Muie PSD” care sunt afisate atat in spatiul public cat si, mai ales, in mediul online si ii indeamna pe liderii acestui partid sa isi schimbe numele. „E singurul mod in care mai poti scapa. Da, stiu, asta costa. Electoral mai ales, ca uite, idee de nume iti dau eu gratis: PCP (Partidul Cu Penali, ca tot ataci pe toate canalele campania #farapenaliinfunctiipublice)”, scrie Gheorghiu pe Facebook.

„‘Draga’ PSD, am primit azi noapte o poza de la Untold si mi-a devenit si mai clar ca te afli in mare dificultate. Lozinca aceea, eticheta, sau cum vrei sa-i zici, va sta alaturi de tine pe vecie, ti s-a lipit de nume ca marca de scrisoare, ca sa prafrazez versul unui celebru cantec. Si, trebuie sa recunosti, ai facut tot ce-ai putut ca sa-ti capeti eticheta, (cel mai mare merit il au Olguta si Carmen Dan, sa admitem asta pentru corectitudine)

Orice groapa din asfalt, orice coada la posta, la ANAF, la primarie, la cartea funciara, la spital, la casa de pensii, orice gafa a Vioricai, orice iexplicatie a lui Tudorel (si aici pe nedrept o iei tot tu, ca el, de fapt, e de la ALDE), orice amenda de circuatie, orice blocaj in traficul bucurestean sau cel de pe DN1, oricare dintre astea si toate la un loc vor avea mii sau sute de mii de reproduceri ale deja celebrei lozinci. Pana si cei mai elitisti dintre noi o vor gandi macar.

Si e trist, draga PSD, e trist pentru tine si e trist pentru noi, aia din bula care lupta cu coruptia. E trist ca n-a reusit bula asta sa gaseasca ea o lozinca, o eticheta care sa te arate asa cum esti, fara vulgaritati sau cuvinte obscene. E trist ca esti asa de rau incat a fost nevoie sa coboram cu totii atat de jos.

Dar daca de asta e nevoie, de aceasta coborare, poate ca e momentul sa ne trezim cu totii si sa ne dam seama ca un om, revoltat, suparat ca viata lui e data peste cap de niste hoti, ca familia lui traieste viata nu tocmai usoara de imigrant, a reusit ceea ce noi ceilalti n-am putut, sa produca un curent care nu mai poate fi oprit. Cum ziceam, e trist ca acel curent e creat in jurul unei sintagme atat de neacademice, dar aici suntem. Si oricat de oripilati am fi, trebuie sa recunoastem ca sintagma rezoneaza perfect cu imaginea pe care ne-ai aratat-o in ultimii doi ani.

Pentru tine, „draga” PSD, exista o solutie: sa-ti schimbi numele. E singurul mod in care mai poti scapa. Da, stiu, asta costa. Electoral mai ales, ca uite, idee de nume iti dau eu gratis: PCP (Partidul Cu Penali, ca tot ataci pe toate canalele campania #farapenaliinfunctiipublice).

Pentru noi, bula, exista oare o solutie? Poate ca da… o opozitie unita, capabila sa-si lase naibii orgoliile de o parte si sa formeze o echipa adevarata.

Vedem ce va fi, dar pana una alta, trebuie sa recunoastem ca niste placute au facut knockout ditamai partidul”, mentioneaza Ghoerghiu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: