„Cum poti ca ministru al Justitiei sa te comporti ca un propagandau de doi bani?”. CTP spulbera, punct cu punct, acuzatiile lui Tudorel Toader la adresa lui Kovesi

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu isi manifesta revolta fata de comportamentul si argumentele pe care Tudorel Toader le-a avut in conferinta de presa in care a cerut revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi.

„Asta a fost o excludere din PCR, asa se intampla in PCR”, a subliniat CTP.

„Nu credeam sa mai am in Romania aceasta senzatie interioara, dupa 27 de ani, senzatia pe care mi-a dat-o procesul lui Nicolae Ceausescu. Domnul acesta (Tudorel Toader – n.red) a facut la televizor un proces. S-a autonumit avocat al puterii, procuror al acuzarii si judecator in acelasi timp.

Nu inteleg de ce nu a cerut arestarea doamnei Kovesi, judecarea ei si lichidarea. La fel s-a procedat in cazul lui Ceausescu.

Cum poti ca ministru al Justitiei sa te comporti ca un propagandau de doi bani la televizor? Zice ca ‘am fost eu la Bruxelles si 9 parlamentari europeni mi-au spus mie ca li s-a spus ca s-a scos arestul preventiv in Romania’. De aici trage concluzia defaimarii Romaniei de catre subiectul expunerii sale, pe care nu l-a invocat. Cum poti sa faci afirmatia ca doamna Kovesi a raspuns la solicitarea comisiei de ancheta cu un raspuns incomplet. De unde a dedus ca este incomplet?

Acelasi propagandau spune ‘toata opinia publica’. Care toata opinia publica? Cei care sunt acum in strada fac parte din aceasta opinie publica.

Asta a fost o excludere din PCR, asa se intampla in PCR”, a declarat CTP la Digi24.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: