Cum profita Ponta de tragediile din Franta si Turcia: „Isi face selfie la toate CARNAGIILE”

politica

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a comentat, pe Facebook, declaratiile fostului premier Victor Ponta pe tema atacului de la Nisa si a loviturii de stat din Turcia, in care a acuzat „propaganda” romaneasca, afirmand ca social-democratul „isi face selfie-uri” la toate „carnagiile” in scopuri politice.

„Mor oameni la Nisa – Ponta reactioneaza ferm, condamnand „Propaganda Fascista din Romania”. Mor oameni in Turcia – Ponta ataca, plin de compasiune, manipularea din Romania. Nu exista carnagiu de langa care fostul premier al Romaniei sa nu-si faca un selfie, explicandu-ne de ce a pierdut puterea si spunand „cheese” la camera pentru cateva stiri TV”, scrie liberalul, citat de news.ro.

Victor Ponta a reactionat la tragedia din Nisa spunand ca este trist sa vada ca, desi lumea intelege ca solidaritatea este arma principala impotriva terorismului, „in Romania suntem tinuti de Propaganda Fascista intr-un razboi absurd al romanilor contra romanilor!”.

In cazul tentativei de lovitura de stat din Turcia, Ponta i-a luat apararea lui Recep Erdogan, afirmand ca Turcia este o tara cu „cetateni adevarati”, mandri si demni, nu inculti si manipulati, cum ii prezinta „propaganda internationala si romaneasca”, care au salvat tara lor de la dictatura, luptand cu manile goale impotriva armatei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: